Wpis z mikrobloga

Mirki, bardzo dziękuję za głosowanie na okładkę do naszego kalendarza (ten wpis)

Czas na małe podsumowanie:
Oddano w sumie 49 ważnych głosów (jeden był nie ważny gdyż zawierał dwa numery). Naszą okładką zostaje numer 13 - głosowało na nią 6 osób. Na drugim miejscu jest 56 - 5 głosów. Zaszczytne miejsce trzecie przypadło numerowi 6 (4 głosy).
Wylosowałem również zwycięzcę na przyszły kalendarz. Wpierw zrobiłem numerację komentarzy (tutaj), potem w random.org wpisałem aby losował jedną liczbę z przedziału od 1 do 59. Pierwszym wynikiem było 40, ale jak da się zauważyć ten komentarz przypadł mi. Powtórne losowanie wybrało komentarz z numerem 3, którego dokonał @Obserwer. Kalendarz pojedzie właśnie do Niego. Gratulacje.

Przypominam, że jutro tak samo wylosuję osobę, która otrzyma kalendarz - warunkiem jest oczywiście głosowanie poprzez podanie liczby. Komentarz może oczywiście zawierać inne treści. Co mi przypomina - autor tego komentarza dostanie kalendarz w formacie A4 bo urzekło mnie uzasadnienie głosu. Gratuluję @Watomil.

Zapraszam więc do głosowania na styczeń 2016. I jak poprzednio - tutaj znajdziecie grafikę w wyższej rozdzielczości. Głosujemy przez około 24 godziny.

#beksinski #konkurs #kalendarz #rozdajo #reklama #kryptoreklama
Pobierz boszart - Mirki, bardzo dziękuję za głosowanie na okładkę do naszego kalendarza (ten ...
źródło: comment_B93vwyzAX719KN8KlQMX1sSCEhCeUoDt.jpg
  • 40
@boszart: Widzę, że jeszcze się załapałem na głosowanie na styczeń. Na początek jednak dziękuję serdecznie za wyróżnienie przy okazji losowania na okładkę. Nigdy nic nie wygrałem (,) Wzruszenie, zmieszanie, radość. Dziękuję.

No ale do rzeczy. Wiele osób wybrało, z tego co zauważyłem, numer 55 ze względu na "zimową" paletę barw. Moim zdaniem jednak, fajnie by było gdyby obrazy jednak wpasowywały się w klimat miesiąca, przedstawiały coś związanego
@Watomil: Hej, ja być może nie znam się na interpretacji obrazów, ale nie wydaje mi się żeby numer 55 był wybierany tylko ze względu na paletę barw. Zgadzam się z Tobą, że fajnie gdyby obraz nawiązywał jakoś do danego miesiąca. Moim pierwszym skojarzeniem ze styczniem była zima i karnawał, do tego dodać można nowy rok i nowe postanowienia. Ja te kryteria znalazłam właśnie w 55- kojarzy mi się zarówno z zimą,
@szyszynka: Rozumiem i w takiej wersji popieram Twoją wersję. Żeby nie było, też nie znam się na interpretacji obrazów. Po prostu fajnie napisać/przeczytać dlaczego akurat dany obraz przykuł naszą uwagę. Miło, że udało mi się zachęcić do głębszego komentarza ;D Pozdrawiam mocno