Aktywne Wpisy
Napedikr +307
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Filozofwdresiee +183
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#polityka #duda
@Nebayh: generalnie powinien gospodarz powinien, ale zwyczajnie zapomniał. Nic by się faktycznie jakby ewa podala rękę i ukłoniła się przed naszym królem.
Po prostu chcecie wysłać dude do smoleńska jak św. Lecha Kaczyńskiego.
Nie wiedziałem, że kogoś ułaskawił dzięki za info.
@baletny: kiedy kościół katolicki kanonizował Lecha?
@wowowo: Chyba, że chodzi o order dla Jaruzelskiego. Wtedy to urzędnik podsunął papier ( ͡° ͜ʖ ͡°)
On ma za zadanie robić to co mu nakazuje osoba wyżej o ile mieści się to w normach prawnych które ustala rząd. W urzędzie miejskim też ciśniesz babce w okienku, że wymaga od Ciebie jakichś dokumentów które wydają Ci się bezsensowne czy może jednak pretensje masz do tych co wymagają od urzędnika aby je sprawdził?
Nie wiem też czemu odwołujesz się do
Tak, tak, znamy to. Niech nie prawi o moralności osoba, która sam nie zawsze potrafi zachować się moralnie.
@baletny: xD #prawackalogika