Wpis z mikrobloga

@Kempes: zwyczajnie zapomniał. Gdybyś został prezydentem tak rozbitego kraju przez 8 lat "rządów" po to też byś juz nie pamiętał jak się nazywasz. Nie ma z czego robić afery tylko zwyczajnie w październiku zaznaczyć nazwisko z listy PiS.

@Nebayh: generalnie powinien gospodarz powinien, ale zwyczajnie zapomniał. Nic by się faktycznie jakby ewa podala rękę i ukłoniła się przed naszym królem.
  • Odpowiedz
@baletny: Prezydent z wyrokiem za kłamstwo, który lobbował za upadającym teraz systemem SKOK, który w dziwnych okolicznościach ulaskawił wspólnika Marcina D., i który być może już niedługo będzie odpowiadał w prokuraturze na pytania w związku aferą lewych asystentów PiS.... hahahhaahhahaahhahahahahah (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 11
@Kempes: spokojnie, nic mu nie grozi. Jest czysty. Przecież to procesor prawa. Sugerujesz, że mógłby złamać prawo, w którejś sprawie? Lepiej niech Ewa i Radek wytłumaczą się ze swoich działań. Duda wziął niecałe 10 tys przez 15 lat. I to jak się okazuje legalnie.

Po prostu chcecie wysłać dude do smoleńska jak św. Lecha Kaczyńskiego.
  • Odpowiedz
@wowowo: I dodatkowo z Kancelarii Prezydenta zginął końcowy wniosek o zastosowanie prawa łaski, który według urzędników zeznających w prokuraturze powinien był podpisać Duda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kempes: Co nie zmienia faktu że, decyzje podejmuje prezydent a nie urzędnik. Nie naciagaj faktów za mocno bo zaraz sie okaże, że kierowca z boru też brał udział bo dowiózł prezydenta.
  • Odpowiedz
@wowowo: Jasne, sam osobiście nie ułaskawił, ale to tylko pokazuje, że tak naprawdę to ma słaby kręgosłup moralny i wykonuje polecenia kierownictwa partii, nawet jeżeli te polecenia są niemoralne. Zwykła kukiełka do sterowania.
  • Odpowiedz
Co nie zmienia faktu że, decyzje podejmuje prezydent a nie urzędnik.

@wowowo: Chyba, że chodzi o order dla Jaruzelskiego. Wtedy to urzędnik podsunął papier ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@flager: Jeden rabin powie tak inny powie nie.
On ma za zadanie robić to co mu nakazuje osoba wyżej o ile mieści się to w normach prawnych które ustala rząd. W urzędzie miejskim też ciśniesz babce w okienku, że wymaga od Ciebie jakichś dokumentów które wydają Ci się bezsensowne czy może jednak pretensje masz do tych co wymagają od urzędnika aby je sprawdził?
Nie wiem też czemu odwołujesz się do
  • Odpowiedz
@wowowo: "Ja tylko wykonywałem polecenia przełożonego, nie mam sobie nic do zarzucenia!"
Tak, tak, znamy to. Niech nie prawi o moralności osoba, która sam nie zawsze potrafi zachować się moralnie.
  • Odpowiedz
@introligat0r: chcecie zniszczyć kolejnego dobrego prezydenta, tak jak zrobiliście to ze sw. Lechem Kaczyńskim 5 lat temu. Andrzej Duda to nasza perła i powinniśmy go bronić. Chyba, że nie jesteś Polakiem patriotą.
  • Odpowiedz