Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +34
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Ci sami ludzie, którzy oburzają się jak na główną wchodzi znalezisko o bitym kotku czy o tym jak ktoś znęca się nad psem propsują masowe zabijanie i tortury innych zwierząt. Moralna hipokryzja.
Nie możecie usprawiedliwić zadawania cierpienia istotom tylko dlatego, bo "lubię jeść mięso". Kropka.
Za kilkaset lat ludzie będą patrzyli tak samo na zabijanie zwierząt jak my dzisiaj patrzymy na palenie czarownic w średniowieczu. Barbarzyństwo.
#neuropa #wegetarianizm #niepopularnaopinia
@Holiday: Właśnie, że możemy. Chcecie sobie jeść kiełki i dorabiać do tego ideologię? Proszę bardzo. Ale od mojego steka wara.
Czyli kto konkretnie? Jesli moge spytac
@vegaushp: beka z kolejnego #januszfilozofii
wszystko 2015 i głowna, wielkie oburzenie (i slusznie!):