Aktywne Wpisy

IntruderXXL +127
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

iforgotmypass_ +68
W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
źródło: image
Pobierz

W stanach inaczej poradzili sobie ze skrętem w prawo na czerwonym świetle - mianowicie ZAWSZE możesz skręcić w prawo na czerwonym (uprzednio upewniając się że nie dojdzie do kolizji) chyba, że pod światłami jest znak jak na obrazku :)
Czasem jeszcze pod znakiem pisze (jeżeli przechodnie są widoczni)
#usa #ciekawostki
źródło: comment_4lGp61IP3m3C6KBXUbqrGYseoJvam3h2.jpg
PobierzI jak żyć? Kogo słuchać?
( ͡º ͜ʖ͡º)
@uczony77: jak zwykle jestem przeciwny uogolnianiu mowiac o stanach. Wiele osob mowi "a w ameryce to... a w ameryce tamto..."
Bez sensu, stany moga sie bardzo rozbic. Jest prawo federalne i stanowe.
W jednym stanie mozesz jechac z jedna sluchawka w uchu, w innym w ubu a jeszcze w innym jest zakaz. Zapinanie pasow? W new hepshire nie ma w ogole zadnych przepisow dotyczacych pasow.
źródło: comment_0GxaAYHqTNCrWUrD501wMn53J6B1aXeA.jpg
Pobierz@W_k_u: "jest napisane" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszedl tez nowy przepis dotyczacy omijania policji stojacej na poboczu.
Jesli radiowoz stoji na poboczu z prawej strony, osoby jadace zewnetrznym prawym musza zjechac jeden pas w lewo aby nie mijac radiowozu. Jesli nie ma takiej mozliwosci np obok jedzie ciezarowka, nalezy zwolnic 20mil mniej niz dopuszczalna predkosc