Wpis z mikrobloga

Mirki, możecie polecić jakiś #trymer do przycinania zarostu? Zależy mi na kilkustopniowym, dobrze tnącym ostrzu które fajnie będzie regulowało zarost w zależności od kaprysu długości. Oczywiście cena do powiedzmy 150zł, bo nie stać mnie na brauna za 350+

#zarost #broda #beard #golenie
FrankUnderwood - Mirki, możecie polecić jakiś #trymer do przycinania zarostu? Zależy ...

źródło: comment_zYjF2G8ZXx4kMopU5qMQ1WuguFUZx4nf.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@iacek: @bamsebjorn: miałem jego Philipsa, qt4019, ale nakładka była tak słabo skonstruowana, plastikowa, że wyłamała się po niespełna roku. Chociaż nawet jak działała, to stopnie powyżej 4-5 prawie nic nie lapały. Nie wiem czy to wada tylko tego konkretnego modelu.
  • Odpowiedz
@FrankUnderwood: Też obecnie strzygę brodę Phillipsem QT 4050 i jestem zadowolony. Nie zbiera co prawda 100% włosów, ale i tak zlew po strzyżeniu jest o niebo bielszy niż z poprzednią maszynką. A nakładka jest zdecydowanie solidniejsza niż we wcześniejszych modelach, bo zrobili ją z grubszego plastiku. Jedyny feler, to zamknięcie od komory na włosy. Mi strzeliło po 2 mies., ale kompletnie nie przeszkadza to w użytkowaniu maszynki.
  • Odpowiedz
@FrankUnderwood: Masz teraz coś innego? Z czego jesteś zadowolony? Bo ja też kupiłem za 150zł pierwszy i nakładka poszła - teraz chcę kupić coś trwalszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz