Aktywne Wpisy

Cancermoon +74
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam

Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a

Nigdy nie używałem appek typu Badoo. Tam naprawdę tak jest, że koło każdej Twojej wiadomości wyświetla się ikona "Xd"? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@hacerking:
Raczej po prostu szmatą. Takie mogą być czasem niektórym przydatne. Co prawda nie na żonę, ale...
Nie wiem. Nie wiem o kim mówimy. Nie wiem jaki on jest.
#!$%@?ąc od tego, tylko nie usiłuj tu wmawiać jakiejkolwiek symetrii. Zachowania ludzkie, uwarunkowania kulturowe i empiryka -- łącznie z twardymi statystykami -- są nieubłagane. Symetrii nie ma. Taka jest dynamika społeczna.
Mężczyźni poszukują seksu, rozporządzają zaangażowaniem. Kobiety poszukują zaangażowania, rozporządzają seksem.
Każdy młody facet 5-6/10 nie może sobie
Komentarz usunięty przez moderatora
No i proszę Cię, ogarnij się. Używasz najgorszego wariantu xD pisząc wielkie X i małe d, a poza tym nadużywasz. :P
Niestety najczesciej nie udaje im sie jednak doprowadzic do kopulacji mimo swojej elokwencji i nie pisania "xD" na koncu jak jakas nizina intelektualna