Aktywne Wpisy
capol2 +8
Problemy z parkowaniem... co mogę w tej sytuacji zrobić? nie dam rady wjechac tyłem a co dpoiero otworzyć drzwi
(prywatne miejsce pod blokiem)
#motoryzacja #polskiedrogi
(prywatne miejsce pod blokiem)
#motoryzacja #polskiedrogi
dwa_koty_kastrowane +197
#bekazprawakow #bekaznarodowcow #4konserwy #neuropa #polska
Kraje zamknięte na tego typu idee i "ksenofobiczne" poradziły sobie znacznie lepiej.
żydzi przykładowo byli wyganiani z całej Europy ... oprócz Polski.
I w Polsce dostali wyłączność na usługi bankowe i mennicze w
te 400 tys to byli tatarzy będący pozostałością po I RP. Zresztą nic dobrego RP nie przyniosła multikulturowosc Oba państwa rozleciały sie na drzazgi.
@graf_zero: z powietrza.
Najlepszym przykładem multikulti w praktyce było cesartswo Austriackie, które jako jedyne po 1 wojnie rozpadło się w p---u. Niemcy i Rosjanie nie mieli u siebie multikulti i przetrwali a nawet sięwzmocnili.
PS islam jest drugą oficjalną religią Rosji.
Stąd po jakimś czasie rosła niechęć do nich
Warto też podkreślić, że kraje bardziej jednorodne łatwiej podejmowały wspólny wysiłek i ciężej je było podzielić.
Polskę dzielić było łatwo,
@greyson: Jeżeli miałby przekonać do przyjęcia azylantów to jest idiotyczny i szkodliwy dla tej sprawy (abstrahując od mojego do niej stosunku), bo ludzie przerazi liczba 300 tysi.
Kraje zamknięte którym się udało: III Rzesza, Faszystowskie Włochy, Pakistan
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo wtedy czasy były inne, terroryści to byli głównie socjaliści, a nie Muzułmanie.
Bo nie ma sposobu na to, by sprawdzić czy czasem nie sprowadzamy radykała, bandytę itp.
Bo nie ma pomysłu co z nimi zrobić i prawdopodobnie doprowadzi to do powstania muzułmańskich enklaw i radykalizacji przybyłych.
Bo muzułmanie przedwojenni, to byli ludzie którzy osiedlili się tu wieki temu i przez ten czas się zaadoptowali.
Bo oni wcale się