Aktywne Wpisy

jmuhha +44
Ktoś mi wyjaśni czemu nowe auto pod Barlinkiem rozpadło się w pół?
źródło: 1000017746
Pobierz
SzubiDubiDu +60
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz

Jeszcze jedno pytanie, jeśli zablokuje w ustawieniach Google dostęp do konta na tablecie, to blokada jest na samego gmaila, czy wszystkie usługi? Np: #googledrive , youtube itd.
z Google pewnie j.w. ,
przy czym masz jeszcze, jeśli nie jest problemem w kwestii samej naprawy, Menedżer urządzeń Android w którym możesz zablokować urządzenie ustawiając hasło, wpiszesz je sobie i odblokujesz sprzęt, jak Ci go zwrócą
Nie wiem czy to coś da bo jest uceglony, w ogóle się nie włącza ma bootlop. Zakładając że uda im się go włączyć to nie powinni się zalogować na urządzenie. Tylko będą mogli stworzyć nowe konto, albo po prostu zrobić factory reset?
Co do Google, to z reguły trochę rzeczy jest dostępnych offline, tu też warto zmienić hasło, i nie wiem jak bardzo ma to znaczenie w