Wpis z mikrobloga

@dom3ll: Wgraj se Nova Launcher i ruszy na tyle ile może. Reszta to pewnie jakieś systemy do szpiegowania i namierzania telefonów od serwisu
  • Odpowiedz
@dom3ll: To wgraj se Nova Launcher i ruszy z kopyta. Samsung (na życzenie klientów) robi strasznie ciężkie swoje systemy, dopiero gdzieś od S4 czy S5 to daje radę
  • Odpowiedz
@dom3ll: Nie wiem, bo mam Droida 4 (odpowiednik S2) i daje radę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale nie ma wszelkich Taczłizów i innego badziewia od Samsunga, którego nie używam

No i to był jeden z najlepszych telefonów jaki widziałem, żaden nowszy chyba nie jest tak dobry
  • Odpowiedz
@fervi: no jak twierdzisz, że nakładka na system z Google play przyspiesza system, to zasługujesz na co najmniej 10 D. Jak instalujesz novę, to oprócz touchwiza masz jeszcze jedną skórkę, która jeszcze bardziej spowalnia system.
  • Odpowiedz
@dom3ll: Samsung bierze kod androida od Google, i pisze do niego rom. Cały rom jest #!$%@? i zamula, touch wiz to tylko jego część, tzw launcher. Nie da się przyspieszyć działania romu instalując inną nakładkę, najwyżej zmienisz wygląd i jeszcze bardziej go zamulisz. Jak chcesz przyspieszyć system, to musisz wgrac inny rom.
  • Odpowiedz