Aktywne Wpisy
AXSIS +20
Zoyav +65
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mam w planach upgrade komputera i mam do was parę pytań. Moja obecna specyfikacja wygląda następująco. plus zasilacz Corsair VS450. Konkretnie w planach mam wymianę wysłużonej już karty graficznej i procesora. Jeśli chodzi o procesor to jestem praktycznie pewien, że skuszę się na i5 4690k, natomiast jeśli chodzi o kartę graficzną to tutaj zaczynają się schody. Jestem rozdarty pomiędzy [R9 390](http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=C436E37C-8A09-48B6-9F2B-F4AF86E377B6⟨=eng), a "memową" GTX 970.
Moje pytania do was brzmią następująco:
1. Co wy byście kupili na moim miejscu.
2. Czy moja obecna specyfikacja nie będzie się kłócić z tym/i procesorem/kartami.
3. Podejrzewam tak na 90%, że zasilacz będzie do wymiany. Możecie jakiś polecić?
4. Z tego co czytałem R9 390 posiada podobną wydajność do 970 (jeśli rozmawiamy o rozdzielczości 1080p), szczególnie jeśli 970 jest podkręcona. Jednak kiedy oglądałem benchmarki na YT to R9 390 potrafiła w niektórych tytułach mieć nawet do 15 FPS więcej. Miał ktoś może z was do czynienia z obiega kartami i może się podzielić swoją opinią na ich temat?
Inb4 "Dołóż 30000 zł i kup coś porządnego" moje fundusze wynoszą maks 3000zł.
#pcmasterrace #pc #komputery #pytanie
W każdym bądź razie jeszcze raz dziękuję panowie za pomoc.
Podsumowując, różnice są tak znikome, że możesz wybrać ładniejszą. Z 970 polecić Ci mogę Strix