@coolcooly22: Nie wydaje mi się, żeby leciał tylko 1,5h. Ryanair zawsze pokazuje godzinę w danym kraju, a lata lot trwa 2-2,5h także wydaje mi się, że w tym przypadku również.
@coolcooly22: a nie zastanawia Cie to czemu tak krótko lecisz z pl do Uk? Godzina różnicy :d pokazuje Ci czas wylotu z UK na ich czas, i czas przylotu do pl na PL czas :)
@coolcooly22: do uk w 1:20 ? Bog Cie opuscil? Leci sie okolo 2h dodatkowo jeszcze kolowanie na lotnisku, oczekiwanie na start itp. Czasy sa zawsze podawane lokalne wylotu i przylotu
@coolcooly22: godziny zawsze oznaczają czas lokalny. pracuje przy odbiorach ludzi z lotniska, jak wyobrazasz sobie oznaczenie 16 godzinnego lotu? po co Ci czas Twojego kraju na drugim końcu świata?
@coolcooly22: przylatujesz o 21 czasu UK, a lot trwa ponad 2h, musisz przestawić zegarek będąc w samolocie. Zawsze podaje się czas lokalny z uwzględnieniem stref czasowych, to międzynarodowe standardy.
Nie słuchaj mirków tylko pomyśl trochę, wejdź na stronę lotniska, zobacz tablicę przylotów i poszukaj tego rejsu któregoś dnia. Na tablicy przylotów na lotnisku w UK będzie podane że przylot o 21 gwarantuję Ci to :)
#emigracja #uk
Nie słuchaj mirków tylko pomyśl trochę, wejdź na stronę lotniska, zobacz tablicę przylotów i poszukaj tego rejsu któregoś dnia. Na tablicy przylotów na lotnisku w UK będzie podane że przylot o 21 gwarantuję Ci to :)
A akurat dla mnie 1,5h było realne, bo jestem z zachodu i latam z Schonefeld.