Wpis z mikrobloga

@botanicFTS: a byłbyś za postawieniem czegoś kameralnego? Sprzętu nie mam, ale umiejętności mogę zdobyć i fundusze wysupłam jakieś, chyba można gdzieś taki serwer wykupić? Tak to działa?
  • Odpowiedz
@skislam: oczywiście, jednakże opłata 30 zł miesięcznie na moją biedną studencką kieszeń to duży wydatek, za tyle to ja się mogę przez miesiąc wyżywić XD Tym bardziej, że przed egzaminem będę miał badzo mało czasu na granie i administrowanie.

Jutro wydam stosowne, oficjalne oświadczenie. Widzę, że dużo osób wkręciło się w serwer i nie chcę odcinać ich od zabawy. Dlatego cóż, jeśli stali gracze zrzucą się po 5-10 zł to
  • Odpowiedz
@skislam: Zero kontaktu przez ostatnie dni bo wybacz, nie żyję samym minecraftem i wykopem. Jak już o tym tu piszemy, nie podoba mi się idea wrzucania do worka kolejnych administratorów z kreatywnymi planami na kolejne usprawnienia serwera. Mirkolandia stoi jak stoi, jest w pełni skonfigurowana wraz z każdym poszczególnym pluginem, nie potrzeba w niej już nic mieszać bo może kontynuować swój żywot taką jaka jest. Masz plany, idee, na Mirkolandii
  • Odpowiedz
@skislam: pewnie @PDevil coś namieszał w cfg XD Dawno mnie nie było na serwerze, jakieś dwa tygodnie. Jutro wrzucę oficjalne info na tag jeśli chodzi o wpłaty, tak, żeby każdy chętny mógł dołożyć swoją cegiełkę do kontynuowania serwera. Nawet, jeśli 4 graczy rzuci po 5 zł, ja dorzucę od siebie dychę to serwer będzie żył przez kolejny miesiąc i każdy będzie zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@botanicFTS: jutro wrzucę na tag info. Każdemu chętnemu do wpłaty choćby 5 zł na pw podam dane pajpala, posznupię czy jest możliwość doładowania konta Mirkolandii jakimiś innymi środkami niż z pp i rzucę od siebie dychę na sam początek. Jak tylko będzie możliwość kliknięcia guzika przedłużającego okres serwera(w domyśle na koncie będzie wymagane przez craftserve 30 zł), zrobię to natychmiastowo.
  • Odpowiedz
@Syntax66: w okresie rozkwitu +- siedziało 20 osób jednocześnie maksymalnie, myślę że raczej ciężko będzie przebić ten rekord. Jesli jesteś w stanie zaoferować maszynę, ja, mirki i mirkolandia będziemy Ci dozgonnie wdzięczni ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz