Aktywne Wpisy

Oskaros +11
Z drugiej strony jeśli budda to wielki słup mafiozów to dlaczego nigdy nie wpadł ani nie ma ani jednego promila takiego tyci tyci dowodu że coś go łączy z mafiozami.
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
źródło: IMG_1818
Pobierz
arkadi2020 +90
Znalezione w sieci.
#sejm
#sejm
źródło: IMG_20240318_170226_101
Pobierz

Mireczki tak wygłada moja metoda z kontrolera restowego
@RequestMapping(value = "/stocks/trends/{direction}/days", method = RequestMethod.GET, produces = MediaType.APPLICATION_JSON_VALUE)public ResponseEntity> getStocksTrend(@PathVariable String direction, @RequestParam int days, @RequestParam(value = "page") Integer offset,
@RequestParam(value = "per_page") Integer limit) throws URISyntaxException {
Chcę sobie przetestować co mi zwraca używając advanced rest client dodatek do chroma. Mam wpisane dane tak:
http://postimg.org/image/mk5ctecll/
Od razu zaznaczam, że cały kontroler ma mapping api/ wiec url jest prawidłowy. Taka treść błędu:
{
timestamp: 1439889296823
status: 400
error: "Bad Request"
exception: "org.springframework.web.bind.MissingServletRequestParameterException"
path: "/api/stocks/trends/up/days"
}
co robię źle? przeciez podałem parametr days.