Miraski spod tagu #motoryzacja Zakupiłem #drl i zastanawiam się czy montować jeszcze w tym sezonie czy poczekać do wiosny. Trochę się cykam, że jak zamontuję niedługo to przy jakichś śniegach wpadnę w zaspę i drl uj strzeli ;) Z drugiej strony jak zamontuję na wiosnę to troche dłużej się nacieszę :) Co sądzicie? ;)
@garsi: pewnie tak ;) tutaj jak montujesz ledy to jesteś ledojanuszem któremu żal świateł i #!$%@? wie co jeszcze.
Co do pytania - ja bym nie czekał, jak zamontujesz ładnie w zderzak i nic nie będzie wystawać to nic sie nie powinno stać nawet w zimie, u mnie już 2 lata świecą i jest git. Jak masz niemarkowe to polecam rozkręcić i skleić na sylikonie bo to fabryczne uszczelnienie nie wytrzyma
@eugeniusz_geniusz: @garsi: ja się czuje hejterem ledów, ale tylko tych gównianych, których nie widać lub używane po zmroku i słabej widoczności (burza itp). Ekspertem nie jestem, ale te duże montowane w przeciwmgielne zwykle całkiem ładnie widać, często lepiej niż soczewkowe mijania.
@garsi: chodziło mi o porównanie do tych wąskich pasków podklejanych do zderzaka z małymi diodami - zwykle te są najbardziej badziewiaste i ich nie widać. Te montowane w przeciwmgłowe z tego co widzę na drodze zwykle świecą dość mocno i są dobrze widoczne.
Zakupiłem #drl i zastanawiam się czy montować jeszcze w tym sezonie czy poczekać do wiosny. Trochę się cykam, że jak zamontuję niedługo to przy jakichś śniegach wpadnę w zaspę i drl uj strzeli ;) Z drugiej strony jak zamontuję na wiosnę to troche dłużej się nacieszę :) Co sądzicie? ;)
Co do pytania - ja bym nie czekał, jak zamontujesz ładnie w zderzak i nic nie będzie wystawać to nic sie nie powinno stać nawet w zimie, u mnie już 2 lata świecą i jest git. Jak masz niemarkowe to polecam rozkręcić i skleić na sylikonie bo to fabryczne uszczelnienie nie wytrzyma
o to o
Montuj teraz, na co czekać? Prędzej zderzak w zimę oberwiesz niż same ledy.