Aktywne Wpisy
kinlej +314
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +687
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
#pytanie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale nie debatujemy tutaj i plusach i minusach studiów zaocznych. @ly000:
@ly000: gdzie idziesz?
@SuperSayan: tak, dlatego się spytałem czy zaoczne są mu potrzebne do zdobycia papierka.
po 2 wolę żałować że wydałem te kilka tysięcy na studia niż że nie poszedłem ;)
@ly000: zależy jeszcze co chcesz w przyszłości robić. Jeśli zwykłe kodowanie czy prosta sysadminka to spokojnie. Ale są takie obszary informatyki, gdzie potrzebna jest dość specyficzna wiedza, którą prędzej natłuką ci do głowy na studiach niż samemu się nauczysz*.
* - o ile nie jest się bardzo zdolnym samoukiem, ale takich nie ma wielu.
Możesz zaocznie, możesz dziennie (wtedy za free).
Jeśli chcesz pracę na cały etat, to oczywiście musisz zaocznie. Ale jeśli chcesz na jakąś część etatu, to na dziennych czasem da się tak ustawić plan, że z pracą się
WWSI-Inżynieria oprogramowania