Aktywne Wpisy
diabeu255 +22
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
JEST-SUPER +24
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie
Czo te "wrażliwe" lewactwo to ja nawet...
#bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #facebook
Komentarz usunięty przez moderatora
"Poziom" tej dyskusji.
Głodujące dzieci w Polsce są nieważne, bo w Afryce głoduje ich 10 razy więcej. Głód w Afryce jest nieważny, bo x miliardów ludzi nie ma dostępu do czystej wody. To z kolei jest nieważne, bo...
...i tak można się przerzucać do usranej śmierci, dla czystej radości "dyskutowania". Głodujące dzieci SĄ problemem, homofobia też JEST
@mnik1: Jak ktoś jest homofobem to jego prywatna sprawa, kurde no. Głodujące dziecko to niestety nie jest miły widok, a Ty porównujesz to do "obrażonego" geja. Ja się tam nie afiszuję ze swoją
@Nutaharion: Problem urojony, który zakrywa inne.
Czy mamy być ślepi na problem znęcania się nad zwierzętami skoro istnieje problem w postaci znęcania się nad ludźmi?
Homofobia to realny problem, tak samo jak głodne dzieci. Czemu jeden ma umniejszać drugi? W ten sposób nigdy nie rozwiążemy żadnego problemu, bo zawsze znajdzie się "ważniejszy".
Ludzie powinni żyć swoim życiem i nie powinni dyktować innym jak mają żyć skoro prywatne życie innych nie wywiera na nas żadnego wpływu który ograniczałby w jakikolwiek
@Kaczypawlak: Ta jest, zwłaszcza gdy homofob jest prezydentem (lub, co bardziej prawdopodobne, krwawym dyktatorem - tacy wręcz lubują się w homo-i-nie-tylko-fobiach), wysoko postawionym politykiem, potentatem medialnym, księdzem lub jakimkolwiek innym człekiem z dużym wpływem na kreowanie światopoglądu podległych mu/jej dusz.
"Prywatny" rasizm Hitlera doprowadził do śmierci milionów ludzi, "prywatna" paranoja Stalina doprowadziła do śmierci milionów ludzi, "prywatna" homofobia prowadzi do cierpienia
@Adrastos: Oj tak, było wspaniale. Możesz przyjechać po matkę, nie jest już potrzebna.
@mnik1: On jest od rządzenia/reprezentowania społeczeństwa. A nie od rewolucji moralnych, kto inny to urabia.
Gdzie niby?
W pracy? W domu?
Pedałowstręt to zjawisko marginalne, chyba, że ktoś jest po prostu #!$%@?ącym pedałem, a nie szanującym się homosiem - w takich wypadkach oskarżenia o homofobię są popularne, bo łatwiej oskarżyć wszystkich o homofobię niż zrozumieć, że jest się dupkiem.
https://www.youtube.com/watch?v=e3h6es6zh1c
pewnie kliknięcie w brzuszek pajacyka to maks, na co was stać.