Wpis z mikrobloga

K---a czy to jest jakaś nowa z-----a moda na mirko? Co chwila karyny opisują jak to ich robotnicy podrywają, udają oburzone byleby się atencja zgadzała i pokazać innym samicom ile to one mają adoratorów... Wyczerpała się atencja w pokazmorde i pokaznogi? A może nie ma za bardzo czym się pochwalić?

Trochę pokory "księżniczki" bo sracie wyżej niż dupe macie, wyzywacie od podludzi i bydła osoby które ciężko pracują kiedy wy idziecie na gównouczelnię albo do Seby. Już nawet nie wspomnę o tym że na całym świecie gwizdy to komplement dla kobiety i są odwzajemniane uśmiechem ale skąd wy to możecie wiedzieć królowe cebulandii co nigdy nie wyjechały poza granicę województwa
A potem płacz i milion tematów na kafeteriach "dlaczego faceci wolą Ukrainki ???" itd, itd...

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #patologiazewsi #karyna
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PlusMinus303: masz matkę, siostrę, czy córkę? Różowego? Co byś zrobił jakbyś dowiedział się że Twoja bliska osoba zamiast powiedzieć Tobie, pisze na portalu ze śmiesznymi papieżami "Stefan z budowy powiedział że mam fajne c------i hihihi' ? :)
  • Odpowiedz
@weco: Ja piehdole, no oczywiście jak zawsze na wykopie - wszystko, co różowe robią, to wołanie atencji. XD jajebe na jakim ja portalu siedze xDD
  • Odpowiedz
@weco:

Słoneczko ale powiedz mi tylko, po co te wszystkie wpisy i rozpisywanie się z rozkoszą co powiedział jakiś losowy facet z budowy? :) Jak ktoś na ulicy nakrzyczy na Ciebie "jak leziesz krowo" to pierwsze o czym myślisz to o pożaleniu się w internecie? Czy zapominasz i idziesz dalej?

Chmureczko, właśnie marnujesz godziny na upojne rozpisywanie się, co też inne losowe osoby śmią wypisywać w internecie, i wróżenie z
  • Odpowiedz
@PlusMinus303:
Nie robię tak samo, tylko mam odrobinę dystansu.. Nie biorę wszystkiego do siebie.. Są różne grupy ludzi, a budowlańcy to dość prosta grupa. Jakoś nie chce mi się wierząc, że Janusz lat ~50 powiedział tak żeby ją urazić.. Mam kogoś bić po ryju, tylko dla tego że chciałbyć miły w swój prosty sposób?
Oczekujesz od kogoś co całe życie przerzuca cegły i patrzy w beton, żeby wypowiadał się w
  • Odpowiedz
@PlusMinus303: Głupi jesteś czy co? Co mi na siłę wciskasz w wypowiedź jakieś c---i, d--y i cipki?

Dziewczyna się obraziła za tekst "zobacz jakie idą piersiątka" i w swoich wypowiedziach odnoszę się konkretnie do tego.

Więc albo pisz ze mną normalnie i czytaj uważnie, albo nie zawracaj gitary.
  • Odpowiedz
Co innego, jak jakiś zwykły chłopak mówi coś miłego i co innego, jak spasiony Janusz drze do Ciebie mordę.

@natla:
#fucklogic
To tak jakby jakaś babcia mnie wytarmosiła za policzek mówiąc że jestem przystojny i co, mam jej jebnąc czy utyskiwać że starsi ludzie są chamscy i bez kultury?
Wg Ciebie - jak jakiś młody wysportowany Alvaro puści Ci komplement to jest OK, a jeśli Janusz Budowlaniec to
  • Odpowiedz
na jakim ja portalu siedze xDD

@MaxiimumR: Na portalu dla atencjuszek i bordowej elyty wytykającej im błędy i wskazującej ścieżkę życia zagubionym różowym duszyczkom :)

Co innego komplement od fajnego chłopaka, a co innego zaczepki oblecha :-).

@panna_aparatka: Jaka jest konkretnie roznica w odbiorze?
  • Odpowiedz
@PlusMinus303:

Znów nie czytasz uważnie.. "Jaki przystojniak" odnosiło się do "cześć mała"
Chłopie.. Czytaj uważnie..

To że sobie zrobiła wpis z żalem to mnie to lata.. Jej sprawa, ale obrażanie się za komplement jaki by nie był, to moim
  • Odpowiedz
@worldmaster: Serio sprawiłby Ci przyjemność tekst typu "fajne masz piersiątka"/"fajna d--a"/czy coś w ten deseń, od jakiegoś starszego, obcego faceta, który jeszcze patrzy na Ciebie podejrzanym wzrokiem? xD

To jednak coś innego chyba niż "wytarmoszenie przez babcie za policzek i mówienie że jesteś przystojny". Jak jedna różowa wyżej napisała - jakby jakiś dziadziuś podszedł i powiedział jej, że jest ładna, czy też, że ładnie wygląda, to tez by się usmiechnela.
  • Odpowiedz
@MaxiimumR: Nie, ale nie robiłbym z tego tytułu afery w internecie bo szczerze mówiąc pewnie by po mnie to spłynęło jak po kaczce. Ale może dlatego, że wychowałem się na imprezach więc tego typu teksty mnie nie dziwią w mieszanym towarzystwie. Być może dziewczyna która to opisała pierwszy raz wyszła z piwnicy że tak nią to wstrząsnęło? :)

I myślę, tak jak OP, że wpis mirki był obliczony na uzyskanie
  • Odpowiedz
@worldmaster: A może po prostu spotyka ją to któryś raz i uznała, że się z tego pożali, tak jak ludzie żalą się z każdych najmniejszych pierdół i chwalą się każdą najmniejszą pierdołą? :D

nie robiłbym z tego tytułu afery w internecie

Nie wyolbrzymiałabym tak, jeden wpis, to nie afera w internecie. Już prędzej ten wpis, w którym komentujemy, jest większą aferą. ( )
  • Odpowiedz
@worldmaster: Tak ciężko pojąć, że chodzi o chamskie zachowanie, nie o staruszkę/staruszka mówiącą/ego miły komplement? Widzę, ze tak. Podobnie ciężko pojąć, ze kobieta może sobie nie życzyć być traktowana przedmiotowo. Gdyby dziewczyny uśmiechały się do tych sapiących januszy, to też wykopki miałyby pretensje, że same prowokują. Teraz są pretensje, że tak naprawdę pragną tylko atencji i zachowują się jak księżniczki, bo nie nagradzają chamstwa uśmiechem.

Jakby "młody wysportowany Alvaro" za
  • Odpowiedz
Jakby "młody wysportowany Alvaro" za mną gwizdnął albo rzucił zboczonym tekstem, to minęłabym go bez słowa, jeśli to istotne.

@natla: No i ok o ile podobnie byś zareagowała na to samo ze strony 40 letniego Janusza. Bo wg mnie u wielu dziewczyn problem rozbija się o wiek i wygląd (a może i stan posiadania tudzież pozycję społeczną) faceta który by sobie na to pozwolił :)
  • Odpowiedz
@worldmaster: Rozbijało się o sposób zaczepienia, nie o to, że ktoś zagadał albo powiedział komplement. Zresztą, każdy ma prawo nie życzyć sobie być zaczepianym. Kobieta idzie spokojnie do szkoły albo do pracy i musi znosić pokornie zaczepki i oceny jej wyglądu. To raczej nie jest przyjemne.
  • Odpowiedz
Nie, ale nie robiłbym z tego tytułu afery w internecie

@worldmaster: Ale ona nie zrobiła afery w internecie, ona się tylko pożaliła na mirko, aferę to robi @weco, którego zadek boli o to, że się dziewczyna rzekomo wywyższa, bo nie lubi słuchać jak obcy facet w wieku jej ojca komentuje jej p----i. No rzeczywiście, niesłychane, jak jej się to może nie podobać.
  • Odpowiedz