Aktywne Wpisy

gonzo91 +267
#uk #emigracja
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało

Fibrizzo +652
źródło: 1000000258
Pobierz

Mirki jak to jest jeśli ktoś straci przedmiot poprzez scam? Jest szansa go odzyskać, można gdzieś napisać? Mój młodszy brat stracił kose za 73 euro bo jakiś pajac go oszukał ;p
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czasami oddaja itemki jesli ktos wlamie sie na konto, ja wlasnie taka sytuacje mialem ale support nie odpisuje juz od poltorej miesiaca i stracilem nadzieje.
@manieczeq: zostały wprowadzone niedawno poprawki, które mówią, że skradzione przedmioty nie będą oddawane. I c--j.