Wpis z mikrobloga

Mój bank PEKAO SA zaprzestał wydawania kart prepaid. Czemu? Nie wiem ;_; Byłem z niej rok zadowolony(0 opłat oprócz tej za jej kupno). Znalazłem takie karty w BZWBK. Są karty internetowe i prepaid. No i zgłupiałem. Czym one się różnią. Chcę wykorzystać ją do podpięcia pod paypal o ile się uda, a na pewno chcę ją do zakupów w Google Play, PlayStation Store, Windows Store. Która będzie lepsza? Czym one się właściwie różnią ta prepaid i internetowa? Nie proponujcie mi #!$%@? bo nie chcę kolejnego zwykłego konta w banku. Wystarczy mi jedno, a prepaid chcę do zakupów w necie i trzymać tam tyle kasy ile mi konkretnie trzeba w danym momencie
#bzwbk #paypal #googleplay
  • 10
@Marcinowy: Ja kupilem sobie od oficjalnego konta allegro bzwbk kartę internetowa czyli bez plastiku. Bierz vise bo nie wiem czy Mastercard dziala z paypalem. Wszystko dostajesz mailem i na sms wiec trzeb prawdziwy numer podać przy rejestracji karty. Konto główne mam w pekao sa:) nie trzeba miec w bzwbk. Nie trzeba mi plastiku bo i tak prepaidy w tej formie sa drogie:) a do zkupow przez Internet bez kosztowe i bezpieczne