Wpis z mikrobloga

@bh933901: synku, dzielisz ludzi podług wyborów, których dokonali w grze komputerowej. albo twoja ironia jest #!$%@?, albo naprawdę masz jakiś problem z głową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@paziu: A ty dzielisz ludzi podług tego, co ktoś napisał na Wykopie. I nie, nie zastosowałem żadnej ironii, tylko zasugerowałem związek między buldupieniem o wpisy na Wykopie, a buldupieniem o wybory w grze, choć nie wprost, bo myślałem, że jesteś w miarę kumaty. Niestety, całkiem poważnie nie zauważyłem, że jesteś bordo, wiec to co na Wykopie to dla ciebie jak wykute w granitowej skale na nagrobku.
  • Odpowiedz
@paziu: Serio nie rozumiem jak ludzie z takim kijem w dupie mogą należeć do samozwańczej elity wykopu AKA Bordo. xD

@ReniferApokalipsy: Zależy na jaką klasę się robisz IMO. Jak grasz magiem to tylko SO. Wojownikiem chyba najlepiej do nowego bo z tego co pamiętam nie trzeba się uczyć walki 1h żeby mieć możliwość nauczenia się walki 2h.
  • Odpowiedz
obóż strażników przy kopalni w mt > cała reszta

@Jurigag: No co ty. Obóz bez żadnego pomysłu i charakteru, nie licząc dialogów pisanych w inspiracji gimboprzeróbkami Gothica na Ivonie. Do tego słaby projekt: przywódca siedzi w jakiejś kanciapie, którą można pomylić z WC, za to mag ze swoją katapulta dysponuje stanowiskiem artyleryjskim, którego budżet był pewnie większy od całej reszty obozu razem wziętej.
  • Odpowiedz