Aktywne Wpisy
HlHl +47
FrauWolf +183
Nie mnie oceniać, czy wódę powinno się sprzedawać w kolorowych woreczkach, ja shitpostuję w internecie, a nie zajmuję się przeciwdziałaniu alkoholizmowi, ALE! Od kilku miesięcy po internecie chodziło info, że ktos planuje zacząć sprzedawać a-----l w takich opakowaniach. Rząd miał dosłownie co najmniej kilka miesięcy, żeby to zablokować. Tymczasem, pozwolono firmie postawic linie produkcyjną, zdobyć pozwolenie na produkcje i sprzedaż alkoholu, zatrudnić ludzi itd. i nagle się obudzili, ze holahola, tak niewolno!
Najbardziej mnie śmieszy jak chce coś sprawdzić, albo czeka na telefon, a tu nagle smartphone postanawia się po prostu wyłączyć (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Stawiam, że znowu skończy się na tym, ze kupi jakiegoś androida za 600 - 1000 złoty, który po 0,5 do 1 roku zacznie się sypać. No ale przecież WP i iOS jest ble...
#bojowkawindowsphone #gorzkiezale
@zefj: A kupowane w salonie, czy przez internet?
@Oskar-Pam-Pam: Jakiś Samsung z klawiaturą fizyczną QWERTY
@soadfan: Ja miałem ochotę na L1520 jakiś rok temu, ale L920 chodziła tak dobrze, że żal mi było wydawać pieniędzy (✌ ゚ ∀ ゚)
Za ~300zl kupisz nowy telefon na ktorym cie sie android nie bedzie zacinal(1gb ram)