Wpis z mikrobloga

@darthdoman: no ale co to jest? czemu cały wykop musi używać jakiegoś swojego kodu, którego nikt nie rozumie. Do dziś nie wiem o co chodzi z benizem, a pytałem z 5 razy. Zawsze ktoś robi sobie jaja i nie potrafią odpowiedzieć. To samo z tym pieniążkiem.
@ThePawel: Tak - to zupełnie nie jest śmieszne, po długim czasie spamu tym chłamem ludzie zaczeli się wkurzać co zaowocowało jeszcze większym wysypem pinionszka. Dopiero teraz tracisz wiarę? Prawie całe mirko to te same obrazki przemielone tysiąc razy. Bardzo rzadko trafia się jakiś wartościowy kontent, ale jednak się trafia.
@dzikiczytelnik: nie wiem, śledzę interesujące mnie tagi (programowanie, warszawa, podroze etc) i czasami jak wejdę na główne mirko to nic nie rozumiem. Potem chcę zapytać o co chodzi, a ludzie zamiast pomóc to śmieszkują. Nie wchodzę na żadne 4chany, reddity itp, na to nie mam czasu.
@mayo: no pisałem, wchodzę na normalne tagi. A heheszki itp jak wejdę to nie wiem o co chodzi. Ale teraz chwilę przejrzałem i dostałem raka, to za niski poziom. Programowanie > heheszki