Ten uczuć gdy coraz to więcej dawnych znajomych przegrywów/brzydkich/dziwnych wrzuca zdjecia na #facebook z fajnymi #rozowepaski a ty pomimo ze masz dobra prace, samochod, perspektywy i nie jestes brzydki ciągle jesteś sam. S---------y introwertyzm, typ samotnika i nieśmiałość to główne powody #tfwnogf a nie jakieś tam "nie bądź brzydki".
@jacekKobr: zbijałem się z tym pisaniem. Co to za problem wyskoczyć z nieznajomym na p--o? Przecież o to chodzi żeby się poznać. Spora grupka już nas się zbiera.
@Sheppard25: az zaluje, ze nie mieszkam teraz w Krakowie, bym wyskoczyl na p--o, na dodatek tez uczylem sie troche programowania, ale w C++, jednak rzucilem to
@lans3r: ale s----------a z introwertyzmem to ty nie łącz, to, że inteowertyk lubi być sam nie oznacza od razu, że ma jakiś problem w kontaktach miedzyludzkich.
@loczyn: #krakow, ale że niby jak kupie ojsa to wszystko sie zmieni? ;) @tuhna: hehe to nie tak, nie mam fobii spolecznej, kontakty z ludzmi na normalnym poziomie (chociazby praca tego ode mnie wymaga, kontakt z klientem itd), ale w stosunku do kobiet ktore traktuje jako potencjalne nie potrafie sie zachowywac swobodnie, stresuje sie, wychodze na nudnego sztywniaka i wychodzi ta cala niesmialosc, s----------e i
@Sheppard25: no ok, do najbystrzejszych nie naleze, ale jak bym mial zapal to ogarnalbym duzo materialu i praktyki. A Ty z czym masz problem? Bo moze cos pominalem :-)
@Sheppard25: a to tez to mam, nie martw sie. Ale czasem jak cos zaczne mowic to cos sie zainteresuja, ale zaraz sie okazuje, ze jestem informatykiem i czar pryska xD a chodzilo mi o programowanie
#feels #przegryw
A Android to juz wiem gdzie lezy problem :)
@tuhna: hehe to nie tak, nie mam fobii spolecznej, kontakty z ludzmi na normalnym poziomie (chociazby praca tego ode mnie wymaga, kontakt z klientem itd), ale w stosunku do kobiet ktore traktuje jako potencjalne nie potrafie sie zachowywac swobodnie, stresuje sie, wychodze na nudnego sztywniaka i wychodzi ta cala niesmialosc, s----------e i
@shlftp: jakiego materialu i praktyki? ;) Ja mam problem z byciem ignorowanym. To moj jedyny problem.
Komentarz usunięty przez autora
PRIMO WYJDŹ DO LUDZI
SECUNDO IDŹ NA SIŁKĘ
TERZIO ZACZNIJ BIEGAĆ