Wpis z mikrobloga

@boloney: Razi, dlatego Cię pytam (nie uzyskując niestety odpowiedzi). W godzinę "W" warto pokazać dezaprobatę dla tolerowania przez "polskich" polityków gloryfikowania UPA na Ukrainie. Bo przecież gdyby ten człowiek spalił tę flagę np. wczoraj w południe to nikt nie zwróciłby na to uwagi.
  • Odpowiedz
skoro te ludzkie gówna nawet nie potrafiły jej podpalić

@boloney: Chyba jednak razi Cię to nie tylko z tego powodu.

Bo przecież gdyby ten człowiek spalił tę flagę np. wczoraj w południe to nikt nie zwróciłby na to uwagi.

Samo palenie flagi UPA to dla mnie pusty gest (którego bym się nie podjął, bo nie widzę w tym sensu), ale podoba mi się zwrócenie uwagi na problem, co wyszło dobrze
  • Odpowiedz
@boloney: "hurr durr Azow na czarne słońce w symbolu, w Polsce nie ma takich s---------w"

@Aryo: Nie wiem jak mozesz, zestawiac kolowrot - symbol poganski, rodzimowierczy, nigdy nie uzywany przez nazistow, z czarnym sloncem, nigdy nie uzywanym przez rodzimowiercow, jaka s---------a trzeba byc zeby to robic?
  • Odpowiedz
@Aryo: cała NWP jest na tym jednym zdjęciu, a Azov to pułk podległy MSW Ukrainy, pomijając to co zauważył kolega wyżej Kolovrat i Schwarze Sonne to nie ten sam symbol.
  • Odpowiedz