Wpis z mikrobloga

Zawołajcie @NadiaFrance (o ile jest ktoś, kogo nie ma na #czarnolisto), niech przeczyta.

Odnośnie tego wpisu.
Muszę stanowczo zaprotestować przeciwko takiemu działaniu, jako iż jest to witryna dostępna powszechnie dla każdego użytkownika Internetu i każdy ma prawo do wypowiadania swoich poglądów, o ile nie narusza to dobrego imienia innych użytkowników.
Czarnolistujesz Mirków za to, że wypisują żarty o Francji - to jestem w stanie zrozumieć, uwielbiasz żabojadów, w MediaMarkt pewnie zamiast lodówki pełnej Coca-Coli dostałaś lodówkę pełną ślimaków.
Czarnolistujesz Mirków za komentowanie wyżej wymienionych wpisów - jeśli się uprę, to to zrozumiem.
Czarnolistujesz Mirków za plusowanie wyżej wymienionych wpisów i komentarzy - tego mój techniczny umysł inżyniera nigdy nie zrozumie. Ale podlinkowany na początku wpis to szczyt szczytów!

To jest tak głupie, że aż zapomniałem wszystkie brzydkie słowa, jakie mi się w głowie pojawiły... Załóż sobie prywatny czat i zapraszaj tylko ludzi, którzy będą lizać ciebie i twoich napoleonów po tyłkach! I jeszcze jedno...

#afera #nadiafrancecontent #rene102content ##!$%@?
CC: #wykop #moderacja @wykop @m__b @a__s
  • 7