Aktywne Wpisy
mefka +1
15k za wykończenie dwóch łazienek w stanie deweloperskim (razem około 8 metrów) za samą robociznę- czy to normalne teraz? nie wiem czy szukać taniej #warszawa #budownictwo #remont #lazienka #nieruchomosci #mieszkanie
Kontrowersyjny pomnik upamiętniający ofiary rzezi wołyńskiej jednak stanie na Podkarpaciu. Jak czytamy na stronie Komitetu Budowy Pomnika - dzień uroczystości odsłonięcia zostanie uzgodniony ze środowiskami kresowymi. Biorąc pod uwagę, że postępujemy zgodnie z procedurami, nie ma formalnej możliwości zablokowania budowy - czutamy w komunikqcie komitetu.
14-metrowy pomnik przedstawia orła z wpisanym w niego krzyżem - w centralnym punkcie dziecko nabite na tryzub. Są też inne drastyczne elementy - głowy nabite na sztachety.
14-metrowy pomnik przedstawia orła z wpisanym w niego krzyżem - w centralnym punkcie dziecko nabite na tryzub. Są też inne drastyczne elementy - głowy nabite na sztachety.
Odnośnie tego wpisu.
Muszę stanowczo zaprotestować przeciwko takiemu działaniu, jako iż jest to witryna dostępna powszechnie dla każdego użytkownika Internetu i każdy ma prawo do wypowiadania swoich poglądów, o ile nie narusza to dobrego imienia innych użytkowników.
Czarnolistujesz Mirków za to, że wypisują żarty o Francji - to jestem w stanie zrozumieć, uwielbiasz żabojadów, w MediaMarkt pewnie zamiast lodówki pełnej Coca-Coli dostałaś lodówkę pełną ślimaków.
Czarnolistujesz Mirków za komentowanie wyżej wymienionych wpisów - jeśli się uprę, to to zrozumiem.
Czarnolistujesz Mirków za plusowanie wyżej wymienionych wpisów i komentarzy - tego mój techniczny umysł inżyniera nigdy nie zrozumie. Ale podlinkowany na początku wpis to szczyt szczytów!
To jest tak głupie, że aż zapomniałem wszystkie brzydkie słowa, jakie mi się w głowie pojawiły... Załóż sobie prywatny czat i zapraszaj tylko ludzi, którzy będą lizać ciebie i twoich napoleonów po tyłkach! I jeszcze jedno...
#afera #nadiafrancecontent #rene102content ##!$%@?
CC: #wykop #moderacja @wykop @m__b @a__s
@NadiaFrance wzywają
Ej Nadia odblokuj mnie, ja te żarty o francuzach niechcący polubiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)