Aktywne Wpisy

GabrielOcello +477
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w

mickpl +741
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci

#wejherowo #strazmiejska #c---------------a #niemoje
to przestepcze zycie wybralo ich :D
Komentarz usunięty przez autora
To jest wlasnie ten sam handicap. Z zawodow sportowych [np. konnych, golfa] i bukmacherki.
I tak: zaklad moze byc typu handicap. I jezeli zaklad jest typu handicap slabsza druzyna zostaje wzmocniona. Tutaj SM dostajac +5s. Sam napisales: 'dostajac fory'. Jak wzmocnienie moze byc handicapem?
Dodam, ze kiedys rowniez blednie rozumialem i poslugiwalem sie tym terminem [mocno grajac u bukow]
slowo handicap ma jednoznaczne tlumaczenie. Zostalo zapożyczone z angielskiego i w tym przypadku jest prawdopodobnie uzywane niepoprawnie. Zastap handicap odpowiednium tlumaczeniem w Twoim zdaniu: faworyt (czyli dzieciaki) były na utrudnieniu [handicapie] -5 sekund lub SM było na utrudnieniu [handicapie] +5 sekund. To jak na minusie dodatnim i minusie ujemnym. Chodzi mi o logiczne i sensowne podejscie. Doskonale rozumiem i Twoje i OP przeslanie. Nie znaczy to
#pytaniezdupy