Wpis z mikrobloga

@ncpnc: nie znałem tej nazwy u nas to były "grzanki"
to jest najlepszy patent na lekko czerstwy chleb bo z takiego najlepiej wychodzą

jeszcze kiełbase peperoni na to polecam wrzucić, mistrzowskie jedzenie. Cholesterol w czystej postaci ale pyszne.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CaravelleT3: W wersji minimalistycznej czerstwy chleb obtaczasz w rozmemłanym jajku i smażysz na patelni. Do tego mnóstwo wariacji z wędlinami, serem, przyprawami... Kiedyś to był najlepszy sposób na zuzycie czerstwego chleba. Pycha :)
  • Odpowiedz
@CaravelleT3: obtaczasz w jajku do srodka zolty ser byle duzo. Smazysz tak zeby ser sie roztopil a jajko scielo. Po wszystkim polecam rozlozyc i wrzucic jakis dobry keczup. Az zglodnialam.
  • Odpowiedz