@EugeniuszMotyka: Jeśli się nudzisz i nie masz nic innego do oglądania to tak. Ale serial to równia pochyła, wylewałem swoje żale na ten temat juz na mirko.
@EugeniuszMotyka: Rzekomo aspołeczny, lekko autystyczny haker postanawia zniszczyc korporację, dla kórej niejako pracuje (a w zasadzie zlecenia dla niej wykonuje inna firma, w której on pracuje).
@EugeniuszMotyka: Pierwszy odcinek mnie zauroczył :c potem było gorzej. Tzn. samo wykonanie spoko, nie jest to jakaś kaszana, bardziej chodzi mi o kwestie merytoryczne, rozmyślania głównego bohatera i jego towarzyszy. A najgorsza jest nawet tam wciskana poprawnosć polityczna.
@EugeniuszMotyka: W TD uważam, że homowatek został całkiem sprawnie wpleciony i nadaje on jakiś wyraz bohaterowi. A tutaj masz muzułmankę, czarnego, idiotyczne wątki gejowskie a wszystko to okraszone utopijno-socjalistycznym #!$%@? o niszczeniu korporacji itp.
@kj5: to można wybaczyć ale po kilku odcinkach gra aktorów i pseudo-techniczny i tak powoduje, że nie chce się oglądać (coś w stylu Fringe i innych serialów 5.5/10)
Komentarz usunięty przez autora