Wpis z mikrobloga

@Cabajo: gratki za wyprawę, byłem w zeszłym roku na spontanie na trolltundze + zwiedzanie miast w których nocowalem - magiczne miejsce. W tym roku jadę sam, ale na bliski wschod na małą wyprawę krajoznawcza.
  • Odpowiedz
@NoiCoTera: to tylko chwalić ;-) ja uwielbiam takie zwiedzanie widoków niż zwykłe wakacje - frajdę daje zmęczenie, a na koniec radość z udanej wycieczki.
  • Odpowiedz
@Cabajo: Pisząc że Fazer spalił Ci średnio na trasie 5,2 litra właśnie mi uświadomiłeś że taki trip Lupo 3L wyniósłby mnie jeszcze taniej ale na pewno mniej ciekawiej. Jak obejrzałem Twój filmik to stwierdziłem że jak najszybciej muszę uskutecznić mój powrót na moto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pawel_je: Za gówniaka wpadło mi sporo hajsu na reklamach yt jak kradłem ruskim filmy i wrzucałem jako swoje na wszystkie serwisy w PL, oszczędzałem hajs z urodzin, świąt, pracowałem nad morzem, jakiś staż w przychodni itp. i jakoś się odłożyło. A no i teraz od roku sprzedaję vlepki antyrządowe na allegro i wpada min 600zł miesięcznie chociaż teraz mam zastój przez wakacje. Pisałem wcześniej - mam 21 lat i studiuję aktualnie
  • Odpowiedz
@Cabajo: czym i jak ładowałeś baterie do kamer? Jaką wszystko rejestrowałeś? Jak jest możliwość to mógłbyś opisać swój cały zebrany asortyment (ew zdjęcie wystarczy ;) )
  • Odpowiedz
@Cabajo: no i ile kart pamięci zabrałeś? Mi na jeden dzień nie wystarczają 2x Baterie (gopro 3+ black, 1x 32gb, nagrywanie 1080p60fps) chyba że nagrywasz co jakiś czas ?
  • Odpowiedz
Rzeczy, które ze sobą zabrałem:
1. Apteczka
2. Narzędzia, bezpieczniki, zestaw naprawczy do opon bezdętkowych, kamizelka odblaskowa
3. Koszulki, jeansy, spodenki, 4pary skarpetek, 4 pary majtek, lekkie buty, ręcznik turystyczny
4. Mielonki w puszce, pasztet, 3 paczki kabanosów pakowanych hermetycznie, kasza kuskus
5. Latarka
6. Powerbank Xiaomi 10400
7. 2 telefony + 1 zapasowa bateria
8. Lustrzanka + ładowarka do baterii
9. Kamerka Sj5000 + 4 baterie łącznie i 2x 32gb karty
  • Odpowiedz