Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +44
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +4
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
- Cześć, gram od niedawna, pomożecie mi wychwycić bicie w tym utworze?
- HURR DURR JAK MOŻESZ TEGO NIE SŁYSZEĆ JA GRAM TYLKO 15 LAT I OD RAZU WIEM JAKIE JEST, CZEGO SZUKASZ NA TYM FORUM, MOŻE OD RAZU SOBIE ODPUŚĆ GRĘ
-Cześć, co myślicie o tej gitarze, dobry sprzęt dla początkującego?
- P------O CIĘ, CHCESZ KUPIĆ INSTRUMENT ZA 500 ZŁ? KUP COŚ ZA 2 TYSIĄCE NA POCZĄTEK, SŁABA GITARA ZNIECHĘCA DO GRY
szkoda mi tych wszystkich początkujących ( ͡° ʖ̯ ͡°) czy tylko ja lubię tłumaczyć innym co i jak krok po kroku?
#gorzkiezale #gitara #polskiefora
Komentarz usunięty przez autora
Witam, zły dział! Ten temat był już poruszany na forum! Jako, że jesteś nowy to tym razem skończy się tylko na warnie ale w przyszłości UŻYJ OPCJI SZUKAJ. Pozdrawiam, moderator forum wypieki.net
Chcesz zacząć chodzić po bułki? Super! Tylko pewnie masz nogi te same od urodzenia, które niestety po 2-3 pójściach do biedry ci się r---------ą więc musisz u--------ć nogi i zamontować tytanowe protezy za 9000 dolarów, do tego
Komentarz usunięty przez autora
@logarmistrz: nie chce mi się o tym pisać, użyj wyszukiwarki
Witam, chcę zacząć chodzić po bułki. Czy lepiej do biedronki czy do lidla? Pozdrawiam.
Witam, zły dział! Ten temat był już poruszany na forum! Jako, że jesteś nowy to tym razem skończy się tylko na warnie ale w przyszłości UŻYJ OPCJI SZUKAJ. Pozdrawiam, moderator forum wypieki.net
Chcesz zacząć chodzić po bułki? Super! Tylko pewnie masz nogi te same od urodzenia, które niestety po 2-3 pójściach do biedry ci się r---------ą więc
@logarmistrz: jak chcesz dobrego forum, to zmień instrument :D
Niech Ci prezydent mirko w plusach wynagrodzi, że lubisz pomagać, ale skoro 95% pytań sprowadza się do tego, że:
- ktoś chce grać jak zawodowiec ale nie chce ćwiczyć i szuka na forum tajemnego sposobu jak indjana dżons zaginionej arki
- ktoś chce mieć profesjonalne brzmienie ale w cenie najtańszej chińskiej sklejki znalezionej na allegro
to się nie dziw, że odpowiedzi są takie a nie inne.
__________________________________________________________________________________________________
1. Moderator ma zawsze racje
2.Jeśli nie ma racji, patrz punkt 1.
Gitarzyści go NIENAWIDZĄ
Opanował technikę Satrianiego w tydzień i w-----ł przemysł muzyczny
Nie czekaj, zarejestruj się i n---------j
1. Faktycznie debile
2. To akurat prawda. Pizgałem na wiośle za 400zł i była chujnia, dorwałem potem używkę BC rich wartą wtedy jakieś 1,5klocka i było niebo, a ziemia.
Smutno mi jak sobie pomyślę, że sprzedałem wszystko i przestałem grać.
Ostatnio coraz częściej chcę to sprzedać w cholerę (mam jeszcze bas) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie polecam tego uzytkownika xD
Also z drugiej ręki za 400zł idzie dorwać coś niezłego.