Mireczki! Jak wygląda u was procedura ( ͡º͜ʖ͡º) czyszczenia komputera ze wszelkich wirusów, trojanów, rabaków itp? Bez "formatu" i z bezpłatnymi programami. Pomożcie :)
@MalyGrubyKotekzPuszystymOgonkiem: najlepiej spoza OS'a czyli podłączając dysk do innego, czystego komputera z zablokowanym autostartem i narzędziami umożliwiającymi przeskanowanie i oczyszczenie dysku albo z zewnętrznym systemem na CD/USB
@MalyGrubyKotekzPuszystymOgonkiem: Polecam Malwarebytes Anti-Malware :) Do tego AdwCleaner oraz Combofix. Jeśli jakiś plik nie daje się usunąć i jest w nim ewidentnie wirus to Unlocker.
@MalyGrubyKotekzPuszystymOgonkiem: Myślę, że tak. Skoro działa z 7 to z 8.1 nie powinien mieć problemu. Jednak ComboFix to ostateczność- jest agresywny.
@MalyGrubyKotekzPuszystymOgonkiem: właśnie ostatnio miałem z tym problemy żeby nagrać coś na USB, bo mi nie chciały później te programy bootować Kaspersky Rescue Disc, AVG rescue USB itd. tylko AVIRA Rescue USB mi poszła.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Jak wygląda u was procedura ( ͡º ͜ʖ͡º) czyszczenia komputera ze wszelkich wirusów, trojanów, rabaków itp?
Bez "formatu" i z bezpłatnymi programami. Pomożcie :)
#kiciochpyta #komputery może trochę #pcmasterrace
Komentarz usunięty przez autora
@3nriqu3: @Cichy87: całujcie się wszyscy w dupe!