Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Powiedzmy że chce zrobić stronę, gdzie przy rejestracji użytkownik tworzy najpierw coś w rodzaju konta firmowego pod którego ma możliwość tworzenia nowych użytkwoników.
Np przy rejestracji podaję dane:
nazwa firmy/domena: wykop
nazwa użytkownika: qwelukasz
teraz przy logowaniu loguję się do strony poprzez
wykop\qwelukasz lub lukasz@wykop (jak przy logowaniu domenowym).
Dzięki temu w bazie będę mógł mieć 2 użytkowników o logownie
qwelukasz- jeden z wykop a drugi np zqwelukasz@mikroblogktórzy są zupełnie innymi użytkownikami i nie znają się.Teraz dalej. Przy rejestracji użytkownik ma mieć do wyboru coś a'la plan/pakiet. (Coś jak przy zamawianiu hostingu www) -
free,premium,enterprise- i o to dokładnie mi chodzi. Jak to rozwiązać? Jako główny administrator chciałbym mieć możliwość tworzenia nowych planów, zarządzania nimi - zmiany ich nazwy, dodawaniem/odejmowaniem dostępów do różnych części serwisu (np. free może się tylko logować, enterprise moze dodatkowo dodawać użytkowników a premium może tylko przeglądać użytkowników) wiecie o co chodzi..Czy najlepiej byłoby to zrobić na grupach/ACL czy macie jakieś inne pomysły?
Jedno to grupa użytkowników (super admin - ja, admin - osoba dodająca użytkowników, edytor i user).
Do tego druga grupa grup do zarządzania "pakietami"...