Wpis z mikrobloga

#programowanie #webdev #wordpress

No elo, mam pytanko odnośnie wordpressa.

Mam zainstalowany plugin http://wordpress.org/plugins/video-thumbnails/ który wyciąga z filmów miniaturkę (i jest jednocześnie featured image - obrazek wyróżniający). Teraz po wejściu w post na górze mam obrazek wyróżniający, pod spodem takie samo embed video jak obrazek. Jak jakoś inteligentnie to rozwązać aby nie było featured image po kliknięciu w post i jednocześne była tworzon miniatura?

Mam nadzieje, że jasno się wyrazilem. Pozdro.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fabek: Niezbyt jasno, chodzi o to, że nie chcesz mieć miniatury po wejściu do wpisu? Jeśli o tym mowa znajdź w loop-single czy gdziekolwiek gdzie masz w swoim themie odwołanie do struktury postu kod odpowiedzialny za wyświetlanie miniatury - i go usuń :)
  • Odpowiedz
@Engell: Dobrze zrozumiałeś. Tak w ten sposób mogę wywalić, ale miniatura by się przydała dla postów gdzie wklejone są tylko obrazki. Po prostu tam gdzie video nie chce mieć miniatury w poście, tylko na stronie głownej ma być.
  • Odpowiedz
@Engell: Dzięki za naprowdzenie. Z tym if być ciężko myślałem o tym. Miniatura będzie w obu przypadkach, zwykly post i post z video.
  • Odpowiedz