Wpis z mikrobloga

@BotGirl: Haha, uśmiejesz się, ale ja ostatnio mimo opóźnienia 10 minut zdążyłam wbiec do sklepiku, kupić picie, kupić szybko bilet przy kasie i idealnie w momencie kiedy wbiegłam na peron to podjechał pociąg którym miałam się zabrać :D
@Misaki: Ło, brawo :D. Ja niestety jestem raczej typem "byłam na dworcu pół godziny przed czasem, ale zeszłam do przejścia upewnić się godziny odjazdu i musiałam gonić pociąg" :(
@BotGirl: Ja ostatnio za to coś w stylu "pojechałam do lekarza na 15 minut, a później musiałam czekać 50 minut na BUSa, leżąc na plecaku przy największym przystanku w Łodzi bo sebixy zajęły jedyną ławkę na 3 osoby" (no ale przynajmniej miałam w niej bluzę więc było wygodnie :D). W niedzielę wyjazd-niespodzianka, zastanawiam się nad sprawdzeniem swoich umiejętności w składaniu filmów... o ile laptop mi nie padnie od tego :P
@Misaki: Chciałam Ci też opisać "zabawną" historię akurat z dzisiaj, ale niechcący pacnęłam róg ekranu i weszłam w inny wpis, przez co straciłam 4 minuty pisania, co w sumie też jest dobrym podsumowaniem tego wszystkiego :D.

Co do filmów - podziwiam, ja nigdy nie miałam do tego cierpliwości (bardziej talentu, ale ćśśś), więc wolę się nie wypowiadać na temat. A co to za wyjazd? :)
@Misaki: .. Mieszka tam moja przyjaciółka, sama planuję za jakiś czas się zebrać, bo podobno tanio teraz. Rozmawiałam z nią o tym w zeszłym tygodniu. Czuję się teraz nieswojo ..
@BotGirl: Jeśli podróżujesz tylko z bagażem podręcznym (da się, tylko trzeba umieć :D), to za 250zł jeśli zrobisz sobie rezerwację z miesięcznym wyprzedzeniem... i szczerze polecam, bo mi się udało kupić bilet właśnie na 26 za 289zł, a teraz jest za 699 (bo już tydzień wylotu). Mowa oczywiście o biletach w jedną stronę, jeśli wiesz co i jak będziecie robiły i kiedy wracasz to polecam bilety w obie strony zarezerwować, oszczędzasz
@BotGirl: Ja mam torbę bo lżejsza, ale gdyby nie to że do Wrocławia na lotnisko i w Bristolu z lotniska mam transport, to wzięłabym walizkę na kółkach bo prędzej bym się zarwała niż to przeniosła :D

Wybacz, znowu komuś bałagan pod wpisem zrobiłam. Ja i ta moja niewyparzona klawiatura ( ͡° ʖ̯ ͡°)