Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#londyn #uk #arsenal #emigracja
a na poważnie, ja też parę lat temu miałem tylko ~3h w Londynie i zdecydowanie Madame Tussauds jeśli nie widziałeś, bardzo warto!
Sama impreza dużo mnie nie będzie kosztowała bo aktualnie do końca wakacji przebywam i pracuję na #emigracja w Anglii. Z racji tego że to turniej towarzyski bilety były w sprzedaży ogólnodostępnej, więc odpadają koszty karnetu rocznego. Za swój bilet na sobotę dałem 29 funtów. Do tego przejazd autobusem w dwie strony niecałe 20 funtów. Z takich
co do tego co warto zobaczyc, mysle ze przed meczem mozesz pozwiedzac okolice stadionu + zwiedzanie stadionu (jesli jest dostepne tego dnia). mozesz tez wpasc na Highbury.
@tata_marcina: Bilety jeszcze są do kupienia tutaj, tylko już te lepsze miejsca pozajmowane. Myślę, że przed meczem będę miał sporo czasu więc pokręcę się po okolicy. ;)