Wpis z mikrobloga

Stalowy pręt w dupę tym wszystkim pro pedalarzom którzy wpychają się że swoim pro ostrym kołem do tramwaju na 3 przystanki bo nie chce się im jechać przez most. K---a, to po c--j ci ten rower....

#rower #warszawa #ztm
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Camel665: asfaltem nie jeździłem, zawsze chodnikiem. I kilka razy mijałem i policję i straż miejską i nikt się nie czepiał. Raz mnie tylko policjant zapytał czemu nie jadę asfaltem to mu wytłumaczyłem tak jak było wcześniej pisane:
1. po buspasie nie wolno + zwalniam autobusy
2. po jedynym pasie blokuję pas
3. po torach blokuję tramwaje

Zostaje chodnik. Przyznał mi rację i tyle.
  • Odpowiedz
Nie można jeździć po moście Śląsko-Dąbrowskim i Łazienkowskim

@szatniarka: Haha, od kiedy to nie można jeździć tym mostem? Zawsze można było i można dalej - rowery są tam nawet uprzywilejowane, bo nie obowiązuje ich zakaz poruszania się po jednym odcinku tej trasy w godzinach szczytu. Po Łazienkowskim to teraz nikt nie może się poruszać.
  • Odpowiedz
Może się wystraszyli bo jadąc wyprzedzam ich w odległości ok. 2cm (ciągle trenuję, będzie bliżej). ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Tleilaxianin: Już pomijając to, że wydajesz się cierpieć na n----------e mózgowe, to uważaj, bo teraz dużo rowerzystów jeździ z kamerkami, a na nadgorliwca nietrudno trafić.
  • Odpowiedz
@Mithrindil: otóż nie ma żadnego zakazu przewożenia rowerów tramwajem, nawet gdyby cały tramwaj był wypełniony rowerami, a wszyscy piesi zostaliby na przystankach. handluj z tym kompleksiarzu.
też mnie śmieszy, jak rowerzysta się wbija do metra, ale akurat bredzenie o tym, że mógł sobie pojechać na inny most bo niedaleko, to już wyższy poziom stulejarstwa.
  • Odpowiedz