Wpis z mikrobloga

• 423
Trochę #feels mój juz były #rozowypasek p-------l się z jakimś typem na imprezie po pijaku i zaszła w ciążę ;(

"Spedzilam cala noc na bzykaniu z fajnym kolesiem, ktory wczoraj wieczorem pod wplywem alko malo mi sie nie oswiasczyla a w kazdym razie uznal, ze jestem juz jego. Zgodzilam sie, bo chlopak naprawde fajny i do pogadania i do zabawy, przystojny. I tylko problem lezy w tym, ze na trzezwo stwierdzil, ze nie noze sie w nic na stale wciagac, bo latem ma sie wyprowadzuc do Wrocka. Uroczo. Z jednej strony nie zaluje, bo dobrze sie bawilam, a z drugiej mi wstyd i troche szmatowato sie czuje, ze sie z nim przespalam, a nic z tego wiecej nie bedzie. "
Nic z tego nie będzie ... k---a cierpienie bul i rozpacz...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dopełnienie tego trolla by było gdyby ona tu przyszła, powyciągała brudy i wszyscy by stwierdzili, że jednak op to srogi pedał xDD
  • Odpowiedz
  • 0
@ThatFeel: jesteś p---ą, nie dziwie się że się puściła mając ciepłą kluche jak ty, która i tak by nic jej nie zrobiła pomimo skoczenia na bolca innego pijanego fagasa
  • Odpowiedz
@ThatFeel: i Ty się niby smucisz? Naprawdę? Twoja była się s------a, co jest już powodem, by toczyć z niej bekę codziennie, a to, że zaszła przy tym w ciąże to już apogeum. Stary, ja bym kisnął przez cały rok z tego :D
  • Odpowiedz
  • 4
@ThatFeel: kolego moja znajoma zrobila sobie z chlopakiem dziecko, on ja zostawil i w koncu znalazl sie koles co wzial ja i jej dziecko pod swoj dach. Oboje maja 25 lat teraz. Po roku od slubu ON jezdzi na ryby z chlopakami czasem a ona z kolezankami do klubow i sie potem z typami z klubow spotyka i zapewne dupczy, ruchawica z niej byla jeszcze przed dzieckiem xD a koles
  • Odpowiedz