Aktywne Wpisy
Papileo +123
Imba się rozkręca! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Była dziewczyna Gargamela wrzuciła na tiktoka filmik, w który ujawnia, że się nad nią znęcał. Dodała głosówki i screeny ich rozmów, niezły psychol z tego cuckolda.
Jak ktoś liczył na jego powrót przy tej aferze, to niestety, ale on sam nie jest święty. W dodatku jakieś dziewczyny zaczynają na twitterze wrzucać screnny, jak do nich pisał gdy były nastkami... Co za
Była dziewczyna Gargamela wrzuciła na tiktoka filmik, w który ujawnia, że się nad nią znęcał. Dodała głosówki i screeny ich rozmów, niezły psychol z tego cuckolda.
Jak ktoś liczył na jego powrót przy tej aferze, to niestety, ale on sam nie jest święty. W dodatku jakieś dziewczyny zaczynają na twitterze wrzucać screnny, jak do nich pisał gdy były nastkami... Co za
ortalionnajman +45
#polityka jestem załamany, prawie wszyscy moi znajomi chcą głosować na KO to jest przerażające że dla nich tylko legalna aborcja się liczy xD co z tego że PiS i PO #!$%@?ą nam gospodarke socjalnem ważne że będzie można się ruchac bez antykoncepcji
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #wybory
#konfederacja #neuropa #bekazlewactwa #wybory
część urojona - 15k
część rzeczywista - 1,5k
#heheszki #matematyka
Komentarz usunięty przez autora
@fuxx: #protip - W Szkocji (lub innej bogatszej od Polski części świata) urojenia stają się rzeczywistością (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
15000j
#pdk
nigdy się nie spotkałem z takim zapisem
u mnie na pg na kierunku używa się i ( mamy dużo elektry i maszyn ele)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Liczby_urojone
Komentarz usunięty przez moderatora
Edit:
Dla ścisłości algebra zespolona z powodu wykorzystania fal sinusoidalnych (reprezentacja sygnału jako wektor wirujący na płaszczyźnie zespolonej w stanach ustalonych i reprezentacji liczby zespolonej za pomocą wzoru de Moivre’a) przy przesyle energii elektrycznej jest wykorzystywana głównie przez elektrotechników (oraz między innymi akustyków lecz jest ich zdecydowanie mniej). Dodatkowo małe i(t) w elektrotechnice oznacza chwilową wartość
@co_on_bredzi: co to w ogóle znaczy?
Idąc