Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Ja: chcesz p--o? Ja sobie biore.
Rozowypasek: nie chce.
Ja: na pewno? Znów będzie tak jak zawsze...
Rp: nie chce, nie mam ochoty na p--o.
Dom:
Psssst!
Rp: nalej mi pół szklanki.
Fucklogic
#logikarozowychpaskow
Doświadczyłem i przewalczyłem niezliczone batalie, żeby mój różowy brał sobie sam jedzenie w McDonalds i KFC bo nigdy nie bierze bo niezdrowe i moje zjada.
IPA: chociażby Rowing Jack, Ciechan AIPA, Dr Brew Molly IPA, Kraftwerk M16, Panakeja z Olimpu, ciekawa Wit-amina CH, czy Califia od Trzech Kumpli
Witbier wspomniany wyżej od Kormorana
A jeśli chodzi o Lagery to Perła Chmielowa, bo kosztuje mniej niż 2 złote ͡° ͜ʖ ͡°
Ostatnio wieczorem:
Ja: idę sobie zrobić kolację
Ona: zrób mi jedną kanapeczkę
Ja: przynoszę sobie pełny talerz kanapek i jedną dla niej
Ona: co tak mało mi zrobiłeś?
http://www.youtube.com/watch?v=9pBXmzQVt-0
Ipy wymieniłeś chyba wszystkie jakie znasz, ale nie mam pojęcia w czym ustępuje im Atak Chmielu czy Imperium Atakuje?
Tak samo z Witbierem, piłeś chociażby Viva la Wita?
co chcesz ze sklepu ?
to i to
kupuje co chce, a i tak wpieprza mi moje
@nets: To napisałem w innym komentarzu. Jak normalnie piję tylko "Pintę czy inne AleBrowary" to nie wiem jak mógłbym się zmusić do wypicia ośmiopaka eurolagerów za 2zł gdzie różnica w smaku i jakości jest tak