Wpis z mikrobloga

Market:
Ja: chcesz p--o? Ja sobie biore.
Rozowypasek: nie chce.
Ja: na pewno? Znów będzie tak jak zawsze...
Rp: nie chce, nie mam ochoty na p--o.

Dom:
Psssst!
Rp: nalej mi pół szklanki.

Fucklogic

#logikarozowychpaskow
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majkel_: TO jest f----z z braniem tego co twoje. Jakaś podświadoma zagrywka psychologiczna, żeby Ci pokazać że nic już nie jest w całości Twoje.
Doświadczyłem i przewalczyłem niezliczone batalie, żeby mój różowy brał sobie sam jedzenie w McDonalds i KFC bo nigdy nie bierze bo niezdrowe i moje zjada.
  • Odpowiedz
  • 1
@VVelur: ESB nie pijam,

IPA: chociażby Rowing Jack, Ciechan AIPA, Dr Brew Molly IPA, Kraftwerk M16, Panakeja z Olimpu, ciekawa Wit-amina CH, czy Califia od Trzech Kumpli

Witbier wspomniany wyżej od Kormorana

A jeśli chodzi o Lagery to Perła Chmielowa, bo kosztuje mniej niż 2 złote ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Majkel_: następnym razem kupuj bez pytania, na pewno będzie chciała.

Ostatnio wieczorem:
Ja: idę sobie zrobić kolację
Ona: zrób mi jedną kanapeczkę
Ja: przynoszę sobie pełny talerz kanapek i jedną dla niej
Ona: co tak mało mi zrobiłeś?
  • Odpowiedz
@jkbck: Lagera nawet nie skomentuję.

Ipy wymieniłeś chyba wszystkie jakie znasz, ale nie mam pojęcia w czym ustępuje im Atak Chmielu czy Imperium Atakuje?

Tak samo z Witbierem, piłeś chociażby Viva la Wita?
  • Odpowiedz
@VVelur: Czyli jak raz na ruski rok kupisz sobie czekoladę belgijską za milion cebulionów, to potem już nigdy nie jesz Magnetic z Biedry, żeby nie wyszło, że belgijską jadłeś tylko dla szpanu? Jak ktoś idzie się kulturalnie n-----ć przy grillu, to raczej nie zabiera ze sobą ośmiopaka Pinty czy innego AleBrowaru, skoro to ma tylko wejść, zaszumieć w głowie i wylecieć ;)
  • Odpowiedz
A czy ja powiedziałem o jednorazowym wypiciu dobrego piwa, albo o jednorazowym przejechaniu się volvo? Jeśli coś jest dla Ciebie normą np. ekskluzywna restauracja to jak potem idziesz na kebaba to chyba zauważysz spadek jakości?

@nets: To napisałem w innym komentarzu. Jak normalnie piję tylko "Pintę czy inne AleBrowary" to nie wiem jak mógłbym się zmusić do wypicia ośmiopaka eurolagerów za 2zł gdzie różnica w smaku i jakości jest tak
  • Odpowiedz