Wpis z mikrobloga

Market:
Ja: chcesz p--o? Ja sobie biore.
Rozowypasek: nie chce.
Ja: na pewno? Znów będzie tak jak zawsze...
Rp: nie chce, nie mam ochoty na p--o.

Dom:
Psssst!
Rp: nalej mi pół szklanki.

Fucklogic

#logikarozowychpaskow
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majkel_: dlatego zawsze, kiedy jesteśmy w sklepie z niebieskim i on kupuje p--o ja też biorę, chyba, że nie mogę, bo się źle czuję, albo przyjmuję leki, które wykluczają picie.
tak na wszelki wypadek, bo wiem, że jak on będzie pił, to i mi się zachce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
dlatego zawsze trzeba wziąć te jedne frytki więcej albo +1 p--o :) jak RóżowyPasek zmieni zdanie, to od razu się zaspokoi, a jak nie, to się samemu wypije ;) RóżowePaski są cudne, więc trzeba się z tym pogodzić:) mój Różowy ma tak samo i żyjemy sobie szczęśliwie ;)
  • Odpowiedz
Polecam spróbowac piw od browru Kormoran.. od 4.12 do 4.97zl za butelke zalezy od tego na jakie sie zdecydujesz. Dostepne w Auchanie.

@r5678: i Ty mówisz o szczynach na koncerniaki, a sam szczyny pijesz.
  • Odpowiedz
ja jestem miekka faja i nalewam :<

@Majkel_: Robisz błąd. Na końcu będziesz w zębach całą wypłatę przynosił i wysłuchiwał wrzasków że mało zarabiasz i że w ogóle p---a a nie facet jesteś :P

Twardym trza być a nie miętkim. "Pytałem czy chcesz p--o, nie chciałas, nie naleję"- i niech się obraża, ale następnym razem powie żeby jej kupić :)
  • Odpowiedz
@Majkel_: No u mnie to samo. Pod blokiem sytuacja praktycznie raz w tygodniu:
-Chcesz w------l?
-Nie.
-Na pewno?
I zawsze taki powtarza, że nie chce, a niby niechcący prowokuje. Za każdym razem nie, a każdy obrywa.
  • Odpowiedz