Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Ja: chcesz p--o? Ja sobie biore.
Rozowypasek: nie chce.
Ja: na pewno? Znów będzie tak jak zawsze...
Rp: nie chce, nie mam ochoty na p--o.
Dom:
Psssst!
Rp: nalej mi pół szklanki.
Fucklogic
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
tak na wszelki wypadek, bo wiem, że jak on będzie pił, to i mi się zachce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Majkel_: skoro jest tak jak zawsze to czemu zawsze nie kupujesz dwa razy tyle co pierwotnie planowałeś? Ja tak robię I działa... ^^
@r5678: i Ty mówisz o szczynach na koncerniaki, a sam szczyny pijesz.
@Majkel_: Robisz błąd. Na końcu będziesz w zębach całą wypłatę przynosił i wysłuchiwał wrzasków że mało zarabiasz i że w ogóle p---a a nie facet jesteś :P
Twardym trza być a nie miętkim. "Pytałem czy chcesz p--o, nie chciałas, nie naleję"- i niech się obraża, ale następnym razem powie żeby jej kupić :)
-Chcesz w------l?
-Nie.
-Na pewno?
I zawsze taki powtarza, że nie chce, a niby niechcący prowokuje. Za każdym razem nie, a każdy obrywa.