Aktywne Wpisy
lakukaracza_ +61
#powodz Serce pęka
Krolowa_Nauk +201
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Czy naprawdę są ludzie którzy biorą jakąś roślinę i podpalają to i jak się zapali to wszczykują produkty spalania toksyczne rakotwórcze i dym bezpośrednio w płuca? O k---a. Co tu sie odpier ?
I robi to miliony ludzi nawet w polsce, w tym WASZ PREZYDENT. O c--j tu chodzi?
A jak palacze idą na ognisko czy na grilla to też idą nad ogień i wdychają sobie dla przyjemności?
A jak palicie w piecu to też przy okazji trochę się sztachniecie dla przyjemności?
Do normalnych ludzi: a co jak śmieć palarski pali w miejscu publicznym i czuć dym - lepiej go zbutować albo pałką czy jakoś na policję ale jak? nagrać to i złapać go zadzwonić na policję?
I trzeba palaczom co palą w domu odbierać dzieci. Jesteście patologią.
Albo przynajmniej niech dziecko was może podać do sądu za zniszczenie mu zdrowia.
Rozumiem jeszcze być alkoholikiem - bo przynajmniej z alkoholu są jakieś efekty, może ci sie poprawić nastrój, rozluźnić się, masz narkotyzowanie się itd a palenie? Palenie daje to że p------------z setki złotych miesięcznie i dajesz to rządowi i kartelom tytoniowym. A sam w zamian otrzymujesz tylko tyle że śmierdzisz masz śmierdzące włosy ciuchy skóre i niszczysz degenerujesz sobie zdrowie. I za to wszystko płacisz. Czy można być większym frajerem?
Bycie palaczem to tak jakby mieszkać w krakowie - jesteście chorzy. A zaraz, tylko że wy jeszcze do tego dopłacacie.
Jeśli palacz narzeka na podatki albo zarobki to jest parodia, bo wystarczy że by przestał za pieniądze się truć i śmierdzieć i miałby kilkaset złotych miesięcznie z powietrza.
#d---------------y #palenie #p-------y #palacze #nalogi #wykopjointclub #krakow #smog #marihuanina #grill #pytanie #oswiadczenie #kiciochpyta #gorzkiezale #a-----l #n-------i #detoks #smrod #epapierosy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@coTYkcesz: czemu nic z tym nie robisz? kto cię zmusza do jednego i drugiego?
@psi-nos: ciekawe jakie? Jakoś jak próbowałem (tak, zaciągałem się...) to nie było, jedynie jak po alkoholu to wtedy "większa faza". I ciekaw jestem jakie to niby efekty są jak już tolerance ludzie mają.
A skoro tak to czemu ludzie palą p-------y zamiast stosować nikotyny doustnie? skoro twierdzisz ze chodzi tu o efekty? doustnie byłoby 2 razy zdrowiej
@psi-nos: co z tego skoro p-------y są skrajnie uzależniające
https://en.wikipedia.org/wiki/File:Drug_danger_and_dependence.svg
Na samej tej podstawie nie powinno się ich próbować, tak jak nie powinno się próbowac h-----y. P-------y bardziej uzależniają od k-----y i znacznie bardziej od alkoholu.
@psi-nos: A JA WIEM CZEMU. ZAGADKA ROZWIĄZANA:
po prostu musisz kilka razy zapalić a wtedy p-------y uzależniają cię i wtedy zaczyna się "działanie" a polega to na tym że jesteś rozdrażniony itd i jak zapalisz to "działa" że przywraca cię do stanu normalnego na chwilę... a gdybyś wcale nie był palaczem miałbyś ten
@sheep17: epapierośnicy też sobie ładują dym i nikotyne w płuca chyba?
@kontrowersje: a dwa, trzy razy?
A dla reszty to właśnie ucieczka od śmierdzacych i bardziej szkodzących papierosów.
Nikt nie mówi że e-p-------y w ogóle nie szkodzą, pewnie szkodzą ale dużo mniej. Nawet z nikotyną, nie ma dowodów na to żeby sama nikotyna była rakotwórcza. To substancje smoliste i syf