Wpis z mikrobloga

@konradk: można ale po co? Jest pełno miejsca wokół ; )

A na poważnie to nie mam zdania. Ja generalnie nie zostawiam motocykla na parkingach ale jak już to robię to z obawy o moto stawiam go centralnie. Inna sprawa,że nie jeżdżę skuterem tylko cruiserem 1100 :)
@konradk: jak parkuje tylko na chwilę i jest sporo wolnych miejsc, to stawiam tak jak na zdjęciu, bo i tak to nikomu różnicy nie zrobi. Natomiast jak jest parking zawalony, albo parkuje na dłużej to zawsze znajduje sobie jakieś mniej przeszkadzające samochodom miejsce ;)
@konradk: Z tego samego powodu, dla którego na rowerze jeżdżę środkiem pasa albo nawet lekko bliżej środka jezdni: żeby nie prowokować psycholi w autach do wyprzedzania na trzeciego. Zostaw kiedyś skuter zaparkowany nie na środku miejsca, tylko na skraju to jakiś jakiś Janusz zaraz uzna to miejsce za wolne, wysadzi Grażynkę pod samymi drzwiami marketu i Ci przyparkuje tak, że za bagażnik będzie potem skuter z tego miejsca wyprowadzał.
@konradk: motor się średnio parkuje bo jak wiemy sam silnik średnio się nadaje do jazdy. MOTOCYKL zaś parkuję centralnie, z tego względu, który opisał kolega @zongobongo, a przmieszczam się GSX-R, którego dość trudno się ,, wyprowadza za bagażnik " :D:D:D
@amath: zawsze mnie na forach denerwują tacy wielce hardkorowi motocykliści, co muszą nowych trolować i wstawiają im zdjęcie silnika "Hehe patrz Mati zapytał jaki motor kupić, już mam naszykowane zdjęcia silników by go strolować". Motor to powszechna nazwa motocykla, uznawana w słownikach i innych opracowaniach, no ale trzeba się doczepić.
@HetmanPolnyKoronny: je jebe, i już #gownoburza się zaczyna :D , a chciałem pokojowo zakończyć... Tak, nazwa ,,motor'' może być powszechnie używana, słownikowa i generalnie robiąca loda. W środowisku motocyklowym, w którym się obracam staramy się nadal trzymać nazwy ,,motocykl'' i nie używać ,,motor'' ( chyba, że motÓr xD ), nie uważam się za ,,wielce hardcorowego motocyklistę''. Wyraziłem swój pogląd ani nikogo nie obrażając ani nie trolując, a na forach moto się