Aktywne Wpisy

Znajomy będzie otwierał lody rzemieślnicze we Wrocławiu i można to poprowadzić w dwóch opcjach: tanie lody dla lokalnych albo wszystko naturalne bez konserwantów, wyrabiane na miejscu, bardziej pod turystów
Jaka cena za 1 gałkę byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
Jaka cena za 1 gałkę byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
Ankieta
- 6.99 zł 37.8% (362)
- 8.99 zł 8.7% (83)
- 11.99 zł 2.0% (19)
- 14.99 zł 1.0% (10)
- 17.99 zł 50.5% (483)

michaqal +312
#bekazlewactwa #wyborcza #wyborczacontent #heteroseksualizm #rasizm
Tak, tak, a jedynym wyjściem w ocaleniu planety jest rozwiązanie kwestii białych, heteronormatywnych ochrzczonych Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, tak, a jedynym wyjściem w ocaleniu planety jest rozwiązanie kwestii białych, heteronormatywnych ochrzczonych Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rower #mtb #emigracja
Komentarz usunięty przez autora
https://www.canyon.com/pl/mtb/yellowstone/yellowstone-al-3-9.html
A co do kosztów wysyłki, to rower to paczka ponadgabarytowa. Nie jest ciężki, ale duży i przekracza "normy", stąd wysoka cena. Jeśli nie mają podpisanej umowy na wysyłki zagraniczne, a pewnie nie, to dostają cenę z cennika, która jest absurdalna.
@crimson_wind: Chyba w katalogu. Nie jest bezkonkurencyjna bo nie mają żadnej polityki rabatowej i zawsze doliczasz 200cbl na wysyłkę. Już nie mówiąc o często absurdalnych okresach oczekiwania na wysyłkę.
@I_try_to_talk_to_you: XC28 w tym Canyonie jest niewiele lepszy od XCT
@kubako: Czlowieku wielkie g mnie to obchodzi, wysłałem maila we wtorek rano po cały dniu czekania dostałem odpowiedź:" Czy mógłby pan (z małej litery) podać dokładny adres?" I nic więcej ani dzień dobry ani pocaluj się w dupe nawet się nikt nie podpisał. Ale chuk tam nie jestem drobiazgowy wysłałem tego samego dnia
@dran2: Są i owszem rowery z wyprzedaży u nich. Oplata za wysyłkę zawsze jest, tego nikt nie ukrywa.
@dran2: w tej klasie cenowej cudów nie będzie, ale zobacz na całkowitą masę roweu, ponad kilogram różnicy!
@crimson_wind: Nie mówię o ich centralnej wyprzedaży czegoś co im nie zeszło tylko o "panie, na www.drugisklep.pl jest taniej o 3 stówy, albo darmowa wysyłka, albo dodają szpeju za 500cbl". Ich model sprzedaży to wyklucza. Dystrybutorzy nie muszą między sobą konkurować bo ich nie ma. Patrząc na cenę katalogową wyglądają nieźle ale nikt nie kupuje rowerów za cenę katalogową.
@mathiu-ban: No dzięki ale wygląda na ryzykowna grę, wolałbym kupić w sklepie zapłacić 200 zł za transport i mieć pewność że dotrze. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moim zdaniem nie ma co się obawiać (to nie są pierwsi lepsi #januszelogistyki), ale oczywiście - Twoja kasa, Twój wybór.
@crimson_wind: Super. Będzie się go wygodniej nieść przez teren którego nie przejedzie.