Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +3
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +729
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
- bogactwo wysokiej jakości aplikacji. Android nie ma nawet 1/10 tytułów AAA i niestety mieć nie będzie;
- wydajność hardware: Apple opracowuje własne rdzenie, które są najwydajniejsze na rynku. W dodatku są stosunkowo nisko taktowane i posiadają dwa/trzy rdzenie - analogia niczym Intel i AMD. Snapdragony z 8 rdzeniami i taktowaniem 2,5 GHz nie są w stanie dorównać układom Apple. W dodatku optymalizacja tylko ten efekt potęguje. Tegry są prądożerne. Jedynie procesory Samsunga dają jako tako radę, ale do wydajności Apple jeszcze im dużo brakuje.
#bojowkaandroid
Pewnie, bo twórcy aplikacji nie chcą zarobić na użytkownikach androida.
Nie są bo jeszcze nie wyszły. Mój wujek opracowuje właśnie najlepsze rakiety kosmiczne które są najwydajniejsze w kosmosie i nie ma lepszych na rynku xDD
@RedLine: @xbonio: Użytkownika końcowego nie obchodzi jak to wszystko działa, ważne ze działa szybko. Poza tym nie mówcie, ze Apple wydajność robi tylko optymalizacją.
Nikt nie zabrania Androidowi należytej optymalizacji.
@tak__bylo: gdzie tu mowa o wydajności dla użytkownika końcowego? Wiesz co zabrania należytej optymalizacji? - Java. Ale Google doskonale o tym wiedziało i zrezygnowali z optymalizacji na korzyść uniwersalności. Swoją drogą - co chcesz mi udowodnić? Że telefon w Twojej kieszeni jest bardziej responsywny? - Nie wątpię,
Reasumując lepszym jakościowo sprzętem wg Was i mnie jest sprzęt Apple. Android to lepszy wybór dla oszczędnych.
@tak__bylo: Przed chwilą chciałeś robić "testy syntetyczne, benchmarki" - trollujesz mnie czy tak na poważnie sam się zaorałeś?
Dokładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Próbuj podejść do naszej dyskusji mniej emocjonalnie ;)
Benchmarki też są niemiarodajne
Można rownież porównywać czas uruchomienia aplikacji, czy renderowania stron na obu systemach - i tu znowu wygrywa Apple, ale z tym to już się zgodziłeś. Nie