Wpis z mikrobloga

Elo.

Jakiś czas temu wlaczylem rozowemu stan darmowy w play na kartę. Jakiś Mirek jeszcze mnie zapewniał, że doładowania sa ważne 50 dni (te najniższe) no ale tak nie jest. Która ofertę w #play na kartę jej włączyć, żeby doładowania były ważne cały rok?
  • 13
Musisz miec play na kartę formula z tymi pakietami 3w1 itd. I nie wlaczac żadnego pakietu 3w1, tylko mieć "gołą" taryfę > wyłączyć stan darmowy i doładowywać za 5zl, tym spialem nasz darmowe smsy i połączenia przez 50 dni.
@Hailer: taki mam plan, najpierw jednak chce zmienić taryfę by wykorzystać pieniążki z konta. W Virgin jest bez internetu za 19zl? No i dlaczego nie mobileviking?
@kendi: bo w mobilevikings za 29 masz jedynie nielimitowane do play i do mobile vikings. wiec siłą rzeczy VIRGIN ma lepsza ofertę. Co prawda MV ma 4 giga a V tylko 2, ale ważniejsze są dla mnie połączenia.
@kendi: @Hailer: Ja polecam Vikingów za 19zł miesięcznie, jeśli nie potrzeba Ci rozmów do wszystkich sieci, jeśli chcesz rozmawiać ze wszystkimi, to Virgin za 29zł

Wielkości internetu nie biorę pod uwagę [Vikingowie mają 2GB, Virgin za 29zł - 5] ponieważ i tak wszędzie jest wifi. Spokojnie nawet 1GB większości użytkownikom by wystarczył.
@kendi: No to masz złą taryfę. Powinieneś mieć taryfę Formuła Play na Kartę (kod na zmianę: *163*10#). Pamiętaj, aby po zmianie taryfy aktywować ponownie Stan darmowy (kod *188#) Wtedy będziesz miał 5zł na 50dni.