Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +34
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
aptitude +13
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Jakiś czas temu wlaczylem rozowemu stan darmowy w play na kartę. Jakiś Mirek jeszcze mnie zapewniał, że doładowania sa ważne 50 dni (te najniższe) no ale tak nie jest. Która ofertę w #play na kartę jej włączyć, żeby doładowania były ważne cały rok?
Wielkości internetu nie biorę pod uwagę [Vikingowie mają 2GB, Virgin za 29zł - 5] ponieważ i tak wszędzie jest wifi. Spokojnie nawet 1GB większości użytkownikom by wystarczył.
*111*49*1#
Jakaś alternatywa na długą ważność konta?
*163*10#
). Pamiętaj, aby po zmianie taryfy aktywować ponownie Stan darmowy (kod*188#
) Wtedy będziesz miał 5zł na 50dni.