Wpis z mikrobloga

Jak ktoś może być gruby i nie mieć dziewczyny, może mi to ktoś wytlumaczyć? wystarczy nie #!$%@?ć tyle i wyjść na dwór, no #!$%@?, albo jak lubisz #!$%@?ć to idziesz na jakieś sztuki walki i #!$%@? kilka miesiecy i nie dosc ze masz skillsy to jeszcze sylwetke lepszą. Nie rozumiem jak można siedzieć przed kompem cały dzień i jeszcze narzekać że hurr durr kobity tera są takie że patrzą na wygląd durr... jak wyglądasz jak #!$%@? świnia to się nie dziw. Widzialem na tym #wykopparty na zdjęciach że z 80% uczestników BMI w okolicach 30+. Po prostu #!$%@? ręce opadają. Ktoś powie " W dzisiejszym świecie to co masz w głowie jest najbardziej cenne". Stary, jeżeli żołądek tobą rządzi a nie ty żołądkiem, to o jakiej zawartości głowy mówimy, pełnej gówna?? przecież będąc otyłym i #!$%@?ąc mimo to niczym się nie różnicie od heroinowców spod dwrocam tylko waszą strzykawką są czipsy i pizza. Zastanówcie się, świnie, nad swoim życiem i przestańcie tutaj stulejować tylko #!$%@? do roboty. #tfwnogf #stulejacontent
  • 47
@Ten_tego: Jak bardzo nie był byś elokwentny i pewny siebie, to twój wygląd jest wizytówką. Taka jest prawda, albo będziecie negować i zwalać wszystko na #rozowypasek , genetykę, środowisko albo poddacie się krytyce i wyciągniecie z tego wnioski. @Khaine A dlaczego by nie pójść samemu do klubu? próbowałeś? Co ci się stanie od tego? Wygryw jest już od chwili kiedy coś próbujesz robić.
@Khaine: do takich rzeczy trzeba być naprawdę wygadanym albo sprytnym aby nie wyjść jak jakiś ulotkarz, świadek Jehowy czy po prostu dziwak. Albo wyczuć dobry moment i skorzystać z sytuacji która się nadarzyła np. pomóc przy ustawieniu bieżni czy coś takiego
@Wilkudemoner: Pewnie, że nie zaszkodzi ładnie wyglądać, ale nie jest to coś co z góry gwarantuje Ci sukces, no i jak wcześniej mówiłem nie zawsze sprawa z ćwiczeniami jest taka prosta. Niektórzy nie mogą, nie mają czasu a i pewne nawyki np żywieniowe trudno jest zmienić, zwłaszcza kiedy mieszkasz z kimś.
@Ten_tego: Ja jestem czujny na takie sytuacje, ale jest bardzo nikłe prawdopodobieństwo, że takie "szklarniane" warunki wystąpią. Po pierwsze muszę być zainteresowany dziewczyną, po drugie muszę być przynajmniej jako-tako w jej typie (bo jak woli chudych i wysokich, to święty boże nie pomoże, jak jestem średniego wzrostu i ubity) i po trzecie musi wystąpić okazja w którą mogę się w naturalny sposób wbić. Jak długo żyję, tak wiem, że to się
@Khaine: dokładnie, dlatego podryw "z Ulicy" to nie jest dobry pomysł. Jeśli nie jest to jakiś mega sprzyjająca sytuacja łatwo wyjść na desperata, choć nie ma też co się #!$%@?ć w tańcu i rozrysowywać taktykę niczym Jacek Gmoch
@Ten_tego: Podejrzewam, że to jest jeden z powodów dla których działa podryw na obcokrajowca czy podobny. Bo w sztuczny sposób generujesz okazję np. pytając się o drogę czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°) No co, chłop się o drogę spytał bo nie stąd. A potem można jeszcze to jakoś pociągnąć i nie wyjść na frajera.

Natomiast jak podejdziesz "hej bejbe, fajna pogoda, co?" czy pokrewne, to już
Widzialem na tym #wykopparty na zdjęciach że z 80% uczestników BMI w okolicach 30+. Po prostu #!$%@? ręce opadają.

@Wilkudemoner: czipsy i batony xD można #!$%@?ć ćwicząc, to taki protip dla wszystkich, którzy mają grubasa w mózgu, a już dobrą sylwetkę.

BTW Gdzie można znaleźć zdjęcia? Podrzuć linka
@dzerald: @Blaskun: @rzep: Mam wrażenie, że tłuszcz macie nie tylko na pośladkach ale też na zwojach, przeczytajcie jeszcze raz to co napisałem, i dlaczego warto najpierw skupić się na poprawie wyglądu. Twarz i ciało to wizytówka, jeżeli o nie nie dbasz to znaczy, że coś jest nie tak. Już chyba prościej się tego nie da wytłumaczyć. Oczywiście to nie jest wszystko, potrzeba jeszcze innych rzeczy w tym szczęścia, ale