Aktywne Wpisy
Supernowa +17
Statystycznie, m więcej się bedziecie uczyć, edukować, tym bardziej wasze poglądy będą skręcać w prawo (szybciej obyczajowo niż ekonomicznie)

KratosBogWojny +36
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

źródło: comment_iGSTLl1hpUIvF0O1C4EnvQMz3qmj0AWi.jpg
Pobierz@cactusek: jesli cos sie działo, to juz przestało, bo nic nie widzę
@Xonar: Jak coś się pali w bloku mieszkalnym to bardzo szybko dużo ich przyjeżdża, u mnie w bloku na balkonie tliła się jakaś wykładzina i kilka doniczek (pewnie jakiś debil z balkonu wyżej peta wyrzucił) i trochę dymu leciało z tego balkonu, przyjechały 3 albo 4 wozy strażackie do tego.