Wpis z mikrobloga

@Lm_Niebieski: mod swój złoty okres miał w 2012 roku, ciekawi mnie ile osób pamięta jeszcze o dayz+ czyli vanilli z budowaniem baz wyciągniętym z wastelanda i troche mocniejszymi zombiakami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JeaDay: masę pamiętnych miejscówek wycieli w SA, namioty w Starym (które bodajże 2 patche temu wróciły, ale są strasznie biedne w porównaniu do tych z moda) no i bazę wojskową z Czerno.
  • Odpowiedz
@Lm_Niebieski: Grałem na obu PLach i na Dayz.pl, pamiętam jak kiedyś miałem takie lagi, że mnie zbanowali na dayz.pl za teleport hacka XD, później się grało na serwerach co się odłączyły od Dayz.pl
  • Odpowiedz
@Lm_Niebieski: ja grałem bez steama bo Armę 2 i OA kupiłem tuż po polskiej premierze na płytkach. Pewnie miałbym z 800h na tej grze. Od DayZ mnie odstrasza obecnie to PvP. Ta gra traci sens przez strzelanie w plecy itp. Ale tego już nie zmienią bo ludzie mają wryte w głowę "300m od ciebie. Stoi plecami. Na pewno jest zagrożeniem. Bang! Bang!". Ostatnio jak grałem to postawiłem dla znajomych epocha
  • Odpowiedz
@Lm_Niebieski: ja mam 220h i nie żałuje, nie ma tego klimatu co w modzie, ale trafiały się sytuacje które w 100% to rekompensowały

@JeaDay: mi się jakoś nie zdarzały perfidne KoS, jak gram samemu to 80% osób które spotkam są friendly

• Odpowiedz
@JeaDay: Mam armę OA na steam, ale prawie zawsze odpalałem six launcherem/dayz commanderem i nie naliczało mi godzin, tak to miałbym z 1200. Najwięcej grałem w epocha, zbieranie przez 3 dni materiałów na gównochatkę jest o wiele fajniejsze niż samo pvp + dochodzą do tego misje z AI i rywalizacja o loot z innymi.

• Odpowiedz
@Staruch:
Jak widziałem osobę , która mi nie zagrażała i nie dojrzała to ją omijałem. Datowałem jej życie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nigdy się to na mnie nie zemściło. Parę razy kiedy wpadłem już w konieczność pociągnięcia paru magazynków w walce to też było spoko. Kiedyś trafiłem sam na 4 osobową grupkę i wdałem się w walkę. Chłopaki potem (bo był jeszcze server side czat) gratulowali
  • Odpowiedz