Wpis z mikrobloga

Jak to jest że ja staram się być pomocna dla każdego, pamiętam o innych a teraz siedzę i się zastanawiam nad tym wszystkim... Nikt nigdy nawet nie zapytał mi się jak ja się czuję...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@uchatek: teraz lepiej ale ostatnio to mam chec zmienic otoczenie i zamieszkać gdzieś, gdzie nikt mnie nie zna i nie będzie oceniał. Tylko nie mam pojęcia jakie sznurki trzymają mnie w miejscu w którym jestem...
  • Odpowiedz
@cirilla1989: Głowa do góry. Też lubię pomagać ale czasami aż tracę nad tym kontrole. Kończy się to tym, że ludzie wolą mnie w----ć w jakąś nieprzyjemną sytuacje tłumacząc sobie: "a tam, ten to sobie zawsze da radę."
  • Odpowiedz
@spere: nie jest tak że nie jestem zadowolona z życia i w ogóle, jestem pogodną osobą z natury i uwielbiam się śmiać, jestem po prostu strasznie nieufna i ludzie chyba to czują ;)
@mateusz-zp: byłam, ale o stan psychiczny raczej nie pytał :D
@sticker: lepiej, właśnie widziałam jak na rowerze jechał nasz wsiowy dziwak, było mu widać gacie, z brązową plamą xD szkoda że nie zdążyłam
  • Odpowiedz
@cirilla1989: typowa sytuacja osoby która tylko "daje". Stałe dając nie pokazując jawnie ze oczekujesz czegoś w zamian stwarzasz sytuacje kiedy jesteś traktowana jako wieczny "dawca".

Ale nie martw się - jeśli zdasz sobie z tego sprawę i nad tym popracujesz szybko mozna to zmienić (co polecam Ci zrobic).
  • Odpowiedz