Wpis z mikrobloga

Możecie powiedzieć, że #slowpoke bo niby jestem już od jakiegoś czasu na wykopie, ale dopiero teraz się zorientowałem, że totalnie nie opłaca się obserwować tagów o serialach, które aktualnie wychodzą. Taki np. nowy hit wypoku Mr. Robot - może jakieś 15% to jakieś wnioski, opinie i próby nawiązania dyskusji, 35% to jednolinijkowe wpisy typu "dobry serial, poletzam", a pozostałe 50% to wpisy #!$%@? #!$%@? podludzi, którzy non stop #!$%@?ą pytaniem "czy są już napisy" i "gdzie mogę obejrzeć online" oraz najwyższy stopień #!$%@? czyli combo - "gdzie mogę obejrzeć online z napisami?". #!$%@?, dopóki nie zacząłem obserwować tagu #seriale to nawet nie wiedziałem, że ludzie na wykopie - czyli można by pomyśleć, że ta bardziej zinformatyzowana część społeczeństwa - mogą być tak upośledzeni w kwestii wyszukiwania i pobierania treści w internecie.

#gorzkiezale #boldupy #bekazpodludzi
  • 6
@Wiedmolol: wieksza jazda jest tylko w tagu mecz, jak czegos nie ogladam na zywo i zajrze na mirko, to od razu wiem co sie dzieje. "Ooo kuuuurwaaaaa #mecz" i 50 plusow. Od razu wiadomo wszystko.

Btw, sa juz napisy do mr robot? ;)
@Wiedmolol: proszę bardzo
serial uważam za słaby/przeciętny
oto koleś, niby zwykł, okazuje się, że posiada niezwykłe umiejętności związane z komputerami
w metrze zagaduje do niego haker i proponuje współpracę, zawozi go do tajnej siedziby, siedziba jest tak tajna, że w sumie każdy tam może trafić. Okazuje się, że celem jest zniszczenie złej korporacji. W gronie hakerów 50% to kobiety.
Dodatkowo koleś jest #!$%@? nieśmiały(jakoś to nazwali, ale zapomniałem nazwy)
Nie przeszkodziło